RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1576|回復: 4
收起左側

TG10.MK1配件問題

louis-wei 發表於 2011-6-5 21:08:26 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今日在下系雜物房穩番架N年前ga TG10MK1,記得過陣玩過兩水就唔記得放左系邊,今日竟然比在下穩番,見到距舊舊地,想翻新下距,所以提出以下問題想咨詢下各位C兄。
1.我架車全原裝冇OP過,我見距是單速ga,是否可以改孖速呢,有parts賣嗎?具體編號是幾多呢?
2.E架車仲有冇其他OP件可以買得到,在下想OP下距,另外有乜部分需要OP呢?
3.E架車D parts仲易唔易買到。
4.個engine今日達過下,好似唔多掂敢,請問有冇其他牌子同型號可以替代番只原裝野
就以上4個問題,希望識噶C兄解答下,多謝
 樓主| louis-wei 發表於 2011-6-5 21:19:13 | 顯示全部樓層
第三項問題其實都唔緊要ga,在下仲有架全新未砌ga可以拿黎做零件車,關鍵是1,2,4號問題,謝謝
ivanwoo 發表於 2011-6-5 21:19:49 | 顯示全部樓層
TG10MK1架車D parts不會買到。
next11888 發表於 2011-6-5 21:25:53 | 顯示全部樓層
C兄出面已無咩零件可以買,但機器可以換新款手拉任何牌子12-18級
benlau 發表於 2011-6-5 22:54:02 | 顯示全部樓層
回復 louis-wei 的帖子

我有全新雙星紅頂NOVAROSSI 12机 側排 90%新全改TG10 MK1 PRO 有興趣PM我留電話