RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: MotorsportM5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Dele......

batcat 發表於 2011-5-21 19:16:14 | 只看該作者
嘩樓主,敬佩你對孖星之情,由如滔滔江水,滾滾不絕!
套kit 估計應該夠買架TA05 IFS R有凸!
 樓主| MotorsportM5 發表於 2011-5-21 21:56:19 | 只看該作者

平過部TA05 IFS R有凸,先真......呀....我全改TA05 IFS R $25xx woo
batcat 發表於 2011-5-22 08:48:43 | 只看該作者

回復 MotorsportM5 的帖子

快趣開估啦!我冧大家都想知套kit 嘅底細。
terrykan 發表於 2011-5-22 10:02:28 | 只看該作者
又放啲咁毒嘅嘢!要起碼好似貓咁有九條命.....咪邊度死到咁多次呀!
 樓主| MotorsportM5 發表於 2011-5-22 12:30:30 | 只看該作者
batcat 發表於 2011-5-22 08:48
十回復 MotorsportM5 的帖子

開咩估(咩價口平過TA05IFS 全改價)?? M01套kit (以停產唔再做我都係bid 回來)
minimini 發表於 2011-5-22 12:32:34 | 只看該作者
batcat 發表於 2011-5-22 08:48
十回復 MotorsportM5 的帖子

喺 "EvilBAY" 度 bid 番來......
batcat 發表於 2011-5-22 16:39:28 | 只看該作者
terrykan 發表於 2011-5-22 10:02
又放啲咁毒嘅嘢!要起碼好似貓咁有九條命.....咪邊度死到咁多次呀!

快D打翻支針,針名叫”你睇我吾到…"!
etdirect 發表於 2011-5-22 18:28:47 | 只看該作者
Looks good!  test report?
BMW2011 發表於 2011-5-22 19:21:22 | 只看該作者
回復 MotorsportM5 的帖子

幾$呀..大師
forwei 發表於 2011-5-23 10:07:47 | 只看該作者

各位師兄,我也收藏了好幾組M01/02全金屬車身

以下是鐵黑色版本

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

加上自己複製Tech Racing的防滾籠,還未上色

登錄/註冊後可看大圖

原文如下
Tamiya M01/02 Chassis Metal Gear Box & Rear section
http://tw.myblog.yahoo.com/forwei630/article?mid=4014
TECH RACING ROLL-BAR SET for TAMIYA M01 Chassis
http://tw.myblog.yahoo.com/forwei630/article?mid=4881
共有三種顏色,鈦色,金屬銀色,黑鐵色三種
http://tw.myblog.yahoo.com/forwei630/article?mid=3629

以上都是為自藏品。

tarotrex 發表於 2011-5-23 10:15:48 | 只看該作者
五粒星*****
 樓主| MotorsportM5 發表於 2011-5-23 11:08:57 | 只看該作者
Tech Racing的防滾籠
inch123456 發表於 2011-5-25 21:08:52 | 只看該作者
回復 forwei 的帖子

that is so good.....