RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3571|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

又要黎過,米白色34~(加完開燈再加車花相!!!)

椰禮 發表於 2006-8-29 14:54:53 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
重噴左n次...........今次噴光油果陣拎野真衰,車頭噴得太過火搞到咁...........
冇所謂啦,都幾好gala~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

******用黑色畫個咁既花用銀色畫邊好冇呀?*********

登錄/註冊後可看大圖

燈方面今日先再加番上去,睇住咁多先啦..........有d驚比你地話xyz............

3e40 發表於 2006-8-29 15:46:19 | 只看該作者
隻色好假/....
 樓主| 椰禮 發表於 2006-8-29 16:07:18 | 只看該作者
原帖由 3e40 於 2006-8-29 15:46 發表
隻色好假/....

點假發呀?
APPLE 發表於 2006-8-29 18:00:14 | 只看該作者
嘩....!白色R34我鐘意呀...!

我又Post張R34先...!不過係成隻蕉咁黃的(街車版)R34....!
藍毛毛 發表於 2006-8-29 19:28:56 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2006-8-29 14:54 發表
重噴左n次...........今次噴光油果陣拎野真衰,車頭噴得太過火搞到咁...........
冇所謂啦,都幾好gala~

登錄/註冊後可看大圖

[IMG]http://img172.imagesha ...

你用田宮的racing 白是偏黃的,下次上色薄噴一層乾了重噴三層就夠,乾了再上其他色,咪不用流眼淚。
 樓主| 椰禮 發表於 2006-8-29 20:18:03 | 只看該作者
原帖由 APPLE 於 2006-8-29 18:00 發表
嘩....!白色R34我鐘意呀...!

我又Post張R34先...!不過係成隻蕉咁黃的(街車版)R34....!

冇左窗條黑邊唔靚ga
 樓主| 椰禮 發表於 2006-8-29 20:18:47 | 只看該作者
原帖由 藍毛毛 於 2006-8-29 19:28 發表

你用田宮的racing 白是偏黃的,下次上色薄噴一層乾了重噴三層就夠,乾了再上其他色,咪不用流眼淚。

隻米白同我屋企個牆一樣色ga xdddddddd
SPAWN 發表於 2006-8-29 20:36:42 | 只看該作者
可以買個隻新ga再搞過lo
 樓主| 椰禮 發表於 2006-8-29 21:23:54 | 只看該作者
原帖由 SPAWN 於 2006-8-29 20:36 發表
可以買個隻新ga再搞過lo

唔想ma,之前有個fd都係咁講.......不過......我淨係仲意e架34,V-spec II我唔係仲意
3e40 發表於 2006-8-29 23:40:50 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2006-8-29 16:07 發表

點假發呀?

好差,,,噴得好差
隻色好難睇..
 樓主| 椰禮 發表於 2006-8-29 23:46:50 | 只看該作者
ts-7係咁既色bo,可能光線問題掛..........
高橋涼介 發表於 2006-8-31 09:50:42 | 只看該作者
好難睇....個低d色浮晒出黎....
terencelyl7411 發表於 2006-8-31 13:44:36 | 只看該作者
個車牌..........
 樓主| 椰禮 發表於 2006-8-31 23:20:59 | 只看該作者
原帖由 terencelyl7411 於 2006-8-31 13:44 發表
個車牌..........

特登整成咁ge
毒魚 發表於 2006-9-4 23:27:09 | 只看該作者
我又貼!!!!不是r34......

是一個沒用5年的22b= ="
 樓主| 椰禮 發表於 2006-9-6 16:41:01 | 只看該作者
加番d開燈相先,聽日貼埋"chmisa"車花相

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
SPOONACCORD 發表於 2006-9-7 20:38:33 | 只看該作者
唔錯
DieselEngine 發表於 2006-9-7 20:41:02 | 只看該作者
椰禮兄, 值得一讚, 噴油比以前有明顯進步. PRETTY GOOD.
韓哥 發表於 2006-9-7 21:02:06 | 只看該作者
可以更好~~~
 樓主| 椰禮 發表於 2006-9-8 00:33:06 | 只看該作者
原帖由 DieselEngine 於 2006-9-7 20:41 發表
椰禮兄, 值得一讚, 噴油比以前有明顯進步. PRETTY GOOD.

多謝~不過係個車殼唔知點解唔痴色先至噴成咁,如果痴到危我諗真係會好d