RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: calvinwong42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

橫洲"神"操

八旗統帥 發表於 2011-6-13 18:16:15 | 只看該作者
無啊師兄.淨系裝好.都未過車.個天唔爭氣.星期日黎落濟勁既.個情況同前面d相一樣.
八旗統帥 發表於 2011-6-13 18:19:20 | 只看該作者
回復 serpentkkk 的帖子

無啊師兄.淨系裝好.都未過車.個天唔爭氣.星期日黎落濟勁既.個情況同前面d相一樣.
serpentkkk 發表於 2011-6-13 18:20:16 | 只看該作者
回復 DicksonGlacier 的帖子

你隻細羊香港好似冇乜鋪頭有貨,早幾个月前係kws見到有一隻,唔知边个收藏家帶咗返屋企囉,你想買都要訂貨不過都未必會平,我諗同部rx8差唔多,不如玩8仔啦。
serpentkkk 發表於 2011-6-13 18:51:34 | 只看該作者
回復 八旗統帥 的帖子

我哋要7月先至玩得,要等四眼仔台大羊係深切冶寮部出院和四眼仔部3r要做力共振。所以要7月先得!這次四眼仔真係大出血,好似一个月一次嗰啲。
八旗統帥 發表於 2011-6-13 19:01:24 | 只看該作者

羊bb e家應該無貨囉.我買果時個價都朗朗地架喇,足足成三支半野
八旗統帥 發表於 2011-6-13 19:04:20 | 只看該作者

唔緊要啦.反正我run車都要一段時間.不過呀大羊兄件野咁猛.個場真係浪費左部車.
serpentkkk 發表於 2011-6-13 20:55:04 | 只看該作者
有幾猛啫,咪有係車一部!我準備咗啲野同你部353側試,希望追到你車尾,不過我唔知出唔出細羊啫,度時記得我地場交流賽,費事用過(戰)字鷺你唔係腳軟係xx軟呀,佳因你迸化中
serpentkkk 發表於 2011-6-13 20:59:52 | 只看該作者
回復 八旗統帥 的帖子

capricorn1/10三支半野?我立刻 即刻塔飞機去買呀陰公!
八旗統帥 發表於 2011-6-13 22:34:12 | 只看該作者

你係咪講緊的神放相紅色果架怪物呀.果架6支野架...~仲有~你咪謙啦.我手指唔多得架.到時快我一個圈好喇.留翻的咁多尊嚴過我呀.
serpentkkk 發表於 2011-6-13 22:50:30 | 只看該作者
不知幾事我都想買lab-c01(590)歐羅計,即係6xxx-7xxx心裡一寒!才買咗架v8,乜你講緊係手指呀,我仲洖會咗唔好意思;你講係你部353快我一個圈呀,帶唔帶09仔呀師兄
八旗統帥 發表於 2011-6-13 23:42:18 | 只看該作者

你度度好唔去誤會.偏偏誤會...................................
今個星期要幫朋友搬屋(好大機會).幾個星期前已經約好左.
近排我玩最多果架系09仔.因為好有樂趣感.同個場比例又好,呢樣樂趣快車唔一定比到.
serpentkkk 發表於 2011-6-13 23:57:42 | 只看該作者
甘你幾時温機呀,353温機要time,我想同你攪一場09賽呀八旗師兄,
DicksonGlacier 發表於 2011-6-15 21:45:59 | 只看該作者

八旗今日打來第一件事,佢架羊買齊野啦! 加埋前期功夫,v10羊羊加353可以落地行啦!
DicksonGlacier 發表於 2011-6-15 21:49:20 | 只看該作者
樓主今日終於回到香港唔知佢失蹤一排係唔係為左,橫洲神操團專用賽道打點一切。
八旗統帥 發表於 2011-6-15 22:56:32 | 只看該作者

未齋.差個箱
DicksonGlacier 發表於 2011-6-15 23:36:39 | 只看該作者

小朋友架NT1最後部份都完成啦! 今個星期可以試車同SET 車啦!
serpentkkk 發表於 2011-6-15 23:52:48 | 只看該作者
油門唔好用3003啦唔夠力架!用另外大力啲架啦,我都係嗰句用savox1256tg啦!
beerbeerhung 發表於 2011-6-15 23:57:24 | 只看該作者
好其代V10的表現,師傅,你會出V10嗎?
 樓主| calvinwong42 發表於 2011-6-16 00:33:34 | 只看該作者

豆豆咁可愛,幾時帶出來玩下。
 樓主| calvinwong42 發表於 2011-6-16 00:35:33 | 只看該作者

兄弟,3003完全唔得wor!