RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: winlam123
收起左側

市面上tg10仲多唔多零件

chacha 發表於 2010-11-9 01:17:21 | 顯示全部樓層

當年朋友叫玩油車,初初都諗住玩蛇,踫0岩京商轉新款,咪買 Vone-r玩,之後出 rr 又買多架玩添
ul8000kbs 發表於 2010-11-9 01:22:41 | 顯示全部樓層
當年朋友叫玩油車,初初都諗住玩蛇,踫0岩京商轉新款,咪買 Vone-r玩,之後出 rr 又買多架玩添
chacha 發表於 2010-11-9 01:17

同你差唔多~  我就IMPULSE M2之後又搵多架VECTOR-4WD~
chacha 發表於 2010-11-9 01:35:13 | 顯示全部樓層
樓主你架 TG10 ,如果係完整同齊料,咪玩下囉
georgej 發表於 2010-11-9 19:52:42 | 顯示全部樓層
回復 16# chacha

我用TG10轉玩飄移.最主要190mm.幾好玩架,損耗又吾多
feihome1 發表於 2010-11-10 03:03:04 | 顯示全部樓層
用TG10玩夠飄移,將佢砌番玩電車囉,D料同TB-01大部份都一樣,換番個底同中軸,加番電子變速就OK
chacha 發表於 2010-11-10 12:41:35 | 顯示全部樓層
回復 25# feihome1

但係呢幾部份零件都絕哂喎
chacha 發表於 2010-11-10 12:43:28 | 顯示全部樓層
回復 24# georgej

我0個部都係留返係神台供奉
feihome1 發表於 2010-11-10 18:07:45 | 顯示全部樓層
回復 26# chacha

可以搵d唔太舊既二手件既,
chacha 發表於 2010-11-10 22:23:43 | 顯示全部樓層
回復 28# feihome1

呢架車,唔知係咪冇咩人玩,都好小人放。
更何況有其他零件!
我自己架 TB01 ,都有足兩部後備零件
jypepe 發表於 2010-11-10 22:26:48 | 顯示全部樓層
都係 NOVA 12 ,不過感覺架車頂唔住
chacha 發表於 2010-11-8 02:56

咦, 頭先o向暈記見到一盒tg10喎(同你張圖一樣的), 擺到好入, o向f350 果o查打直攝埋一邊.....好慘~
chacha 發表於 2010-11-10 22:45:04 | 顯示全部樓層
咦, 頭先o向暈記見到一盒tg10喎(同你張圖一樣的), 擺到好入, o向f350 果o查打直攝埋一邊.....好慘 ...
jypepe 發表於 10/11/2010 22:26

佢0個盒 TG10 都擺左幾年,因為係冇跟計,記得都好要賣 $7XX
盒面係一樣,我0個盒係跟 NOVA 計,最大分別係盒面多張貼紙
feihome1 發表於 2010-11-12 00:37:49 | 顯示全部樓層
佢0個盒 TG10 都擺左幾年,因為係冇跟計,記得都好要賣 $7XX
盒面係一樣,我0個盒係跟 NOVA 計,最大分別 ...
chacha 發表於 10/11/2010 22:45

我都有架TG10 MK1,不過係PRO版,ENGINE要另外買
chacha 發表於 2010-11-12 01:23:49 | 顯示全部樓層
回復 32# feihome1

嗚……PRO 版
benlau 發表於 2010-11-12 02:25:21 | 顯示全部樓層
回復 1# winlam123
新件就冇,齊料有一架,有意PM我