RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3110|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我當年的Mini-Z戰車!

APPLE 發表於 2006-8-10 02:22:07 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
這是我多年來的戰車~!(最鐘意係LANCIA)
dedee627 發表於 2006-8-10 02:35:43 | 只看該作者
好"黃"wor 師兄~~~haha~~~
 樓主| APPLE 發表於 2006-8-10 02:54:52 | 只看該作者
冇錯~!當年我架架戰車落場都係黃色~!
一落場D老友就知我黎左~!
(如認得我的logo黃色戰車,一定係同我有過一番激戰)哈~哈~哈~!
dedee627 發表於 2006-8-10 02:57:30 | 只看該作者
原帖由 APPLE 於 2006-8-10 02:54 發表
冇錯~!當年我架架戰車落場都係黃色~!
一落場D老友就知我黎左~!
(如認得我的logo黃色戰車,一定係同我有過一番激戰)哈~哈~哈~!

重出江湖a~~吾好掛住船仔la~~~~係船版成日見你蒲頭~~~

mini 仔好玩ar~~~
 樓主| APPLE 發表於 2006-8-10 03:22:00 | 只看該作者
Mini-Z有幾好玩,我當然知啦~!
不過依家我D戰友一個二個收山了~!
冇錯~!依家轉左玩船仔~!
玩左快船發覺他學問比玩車還要深~!好難玩得快、好難玩得定、好難彎靚~!
車仔可買個勁麼打直路就識飛咁快~!彎路就.....你諗下啦~!口下~!
但快船就..........!真係唔係咁簡單~!隻隻船都唔同~!好難講~!
stack 發表於 2006-8-10 09:04:26 | 只看該作者
原帖由 dedee627 於 2006-8-10 02:57 發表

重出江湖a~~吾好掛住船仔la~~~~係船版成日見你蒲頭~~~

mini 仔好玩ar~~~

你都忍者0甘啦,好話人。。。。。
dedee627 發表於 2006-8-10 13:21:28 | 只看該作者
原帖由 APPLE 於 2006-8-10 03:22 發表
Mini-Z有幾好玩,我當然知啦~!
不過依家我D戰友一個二個收山了~!
冇錯~!依家轉左玩船仔~!
玩左快船發覺他學問比玩車還要深~!好難玩得快、好難玩得定、好難彎靚~!
車仔可買個勁麼打直路就識飛咁快 ...

拱又係...要架船定真係好難~~~我有架船仔....應該可以好快...不過好很跳...成隻飛躍ge羚羊拱~~haha~~冇曬佢符~~~

haha~~吾好再講其他野la~~廢事........heheeee

mini 仔得閒咪玩下佢lor~~~不過吾玩攞黎擺都好正~~~~
dedee627 發表於 2006-8-10 13:22:32 | 只看該作者
原帖由 stack 於 2006-8-10 09:04 發表

你都忍者0甘啦,好話人。。。。。

典呀劉生~~吾好拱好wor~~
 樓主| APPLE 發表於 2006-8-10 14:38:09 | 只看該作者
依家都有玩,不過係同我個仔玩!
佢渣V3.5(3歲半)三輪單車,我渣hammer(Overland)同佢走過!
我條靚真係好利害!以經比佢車爆我架Overland個(太尺)三次!爆左兩隻呤!哈.....哈....哈!
terencelyl7411 發表於 2006-8-14 14:19:04 | 只看該作者
而家吾玩 !? 比 d 我 ar !?
 樓主| APPLE 發表於 2006-8-15 16:26:51 | 只看該作者
啊...!terencely17411兄,如有興趣就介紹我的最好走那架戰車你!
以改8粒勁Fet最闊Offset,頭30尾15口太,珠差,前後彈弓,外八口太呎...!(有興趣可問價)
題外話:吾知01套電子野可吾可以放去AWD上呢?
prince2005 發表於 2006-8-15 22:35:01 | 只看該作者
好多車呀~~
 樓主| APPLE 發表於 2006-8-16 01:09:33 | 只看該作者
其實~~~!其中一架車個原殼係TT~!以經唔健在了~!
重有一個R34殼以經完蛋左了~!
F1也用過VDS殼~!通通都去了田海了~!~~啊門~!
1999 發表於 2006-8-18 21:44:43 | 只看該作者
張圖最下面個行 86左邊個架是......?(+邊度仲有得買~?)
Colin 發表於 2006-8-18 21:59:58 | 只看該作者
原帖由 1999 於 2006-8-18 21:44 發表
張圖最下面個行 86左邊個架是......?(+邊度仲有得買~?)

kws 好多間都有得賣,但係我無記錯的話佢價錢貴少少..
同埋佢個盒唔同ga,係頭文字D 版
 樓主| APPLE 發表於 2006-8-19 10:49:17 | 只看該作者
上周六行過(兆利X)見佢重有D經典野,有$$$可以去睇睇...!......
高橋啟介 發表於 2006-8-19 11:58:24 | 只看該作者
仲有冇EVO7買呀?
 樓主| APPLE 發表於 2006-8-19 12:24:36 | 只看該作者
我好似見過01 FULLSet紅色花..!Evo
廣華街......好似係...行仔入口第二間...望高D會見(如記錯就吾好意思)
小弟好很定見過的....如吾係果間請行多幾間睇睇...!