RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3049|回復: 18
收起左側

DNaNo車及零件問題

PS4 發表於 2010-8-26 03:28:30 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問除左係DNaNo門店度買車同零件之外,
其他鋪頭仲可唔可以買到?
00zero 發表於 2010-8-26 17:11:01 | 顯示全部樓層
pd 發表於 2010-8-26 18:01:31 | 顯示全部樓層
說得對,只此一家,最多。
rcfire 發表於 2010-8-28 22:57:52 | 顯示全部樓層
间专门店零件贵到跌渣..........
按日元 0.12计,系米有d离谱啊。。。。。 700日元配件,卖85元!
TLMO 發表於 2010-8-29 04:14:46 | 顯示全部樓層
100幾十買件配件話贵,有d离谱啊

現在日元幾錢, 你估重在五六算時候.
magiceye 發表於 2010-8-29 21:56:44 | 顯示全部樓層
按日元 0.12计,系米有d离谱啊。。 ...
rcfire 發表於 2010-8-28 22:57

係呀, 12算咁貴, 都係買張機票去日本買低d
pd 發表於 2010-8-29 22:16:17 | 顯示全部樓層
係呀, 12算咁貴, 都係買張機票去日本買低d
magiceye 發表於 2010-8-29 09:56 PM

AGREED X AGREED!!!!
00zero 發表於 2010-8-30 14:01:22 | 顯示全部樓層
按日元 0.12计,系米有d离谱啊。。 ...
rcfire 發表於 2010-8-28 22:57

玩車唔駛錢咩
rcfire 發表於 2010-9-1 15:54:18 | 顯示全部樓層

无错,玩车要比钱,不过无必要甘样使钱玩车咯,你以为倒钱落海啊!
00zero 發表於 2010-9-1 18:05:23 | 顯示全部樓層
冇錢就唔好玩車啦,你要玩米玩小學雞果D囉
rcfire 發表於 2010-9-1 23:02:10 | 顯示全部樓層
玩得车d人都有钱拉,无钱讲真都吾会玩,不过有无必要卖到甘贵,要吾要买又系另外一回事咯!
有钱都可以选择买同吾买!玩小学鸡都大把有钱人咖!
gamakatsu 發表於 2010-9-1 23:46:14 | 顯示全部樓層
唔好再為咁少事而傷和氣喇師兄~大家做個朋友唔係仲好咩?
dick8746 發表於 2010-9-2 02:43:33 | 顯示全部樓層
唔好再為咁少事而傷和氣喇師兄~大家做個朋友唔係仲好咩?
gamakatsu 發表於 2010-9-1 23:46

冇錯~
dick8746 發表於 2010-9-2 03:13:34 | 顯示全部樓層
但我覺得有d奇怪~問問題嘅c兄都幾"新"下bor~~問完又唔出來講兩野~~哈哈<-----****
00zero 發表於 2010-9-2 06:43:30 | 顯示全部樓層
玩得车d人都有钱拉,无钱讲真都吾会玩,不过有无必要&#2 ...
rcfire 發表於 2010-9-1 23:02

價錢貴你米同京商講囉,響到講話貴想點,玩唔玩係你自己決定,有无必要卖到甘贵,個個好似咁諗死得啦,又要平,又要開心,不如你去玩推車啦,好玩好多
photocatcher 發表於 2010-9-2 13:13:27 | 顯示全部樓層
我本人覺得問問題個位人兄似來攪亂,玩得車仔係點唔係今日先有啦!
又要便,又要好,又要勁,咁自己玩自己啦最好,一定無得話唔好,唔好就自己想想啦!
TLMO 發表於 2010-9-2 13:19:55 | 顯示全部樓層
因DNANO好,有人好很.
magiceye 發表於 2010-9-2 20:54:37 | 顯示全部樓層
玩得车d人都有钱拉,无钱讲真都吾会玩,不过有无必要&#2 ...
rcfire 發表於 2010-9-1 23:02

呢位c-hing, 不如你訂parts然後再用8算賣俾我地, 我第一個報名買, 好唔好?
LP640 發表於 2010-9-2 22:32:24 | 顯示全部樓層
呢位c-hing, 不如你訂parts然後再用8算賣俾我地, 我第一個報名買, 好唔好?
magiceye 發表於 2010-9-2 20:54

Magiceye,講得好,講得好,講得好!