RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2064|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買F車,邊款好?

d-layer 發表於 2010-8-18 21:46:03 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
F104,F109?
師兄們有無車架好介紹?
見F109好似幾抵買,但PARTS會唔會好難有?
KWS邊間多3 RACING PARTS買?
sai88138813 發表於 2010-8-18 22:47:16 | 只看該作者
f104像真d,殼靚d.......
rk2 發表於 2010-8-19 16:33:28 | 只看該作者
why not HPI F10 ?
 樓主| d-layer 發表於 2010-8-19 21:50:40 | 只看該作者
其實我唔係好識,今日出KWS見F109 $&*), F104PRO$!#*)
一架星星做到兩架3仔,,係咪真係好玩D呢?

另外F109可唔可以用星星個BODY呢?

我諗住用黑豬/35A 12T去佐敦谷玩...
一般一排5000電玩到幾耐左右?

謝解答
Marco明 發表於 2010-8-19 23:56:19 | 只看該作者

5000mah鋰電搭黑豬大約玩到25~30mins
uchifong 發表於 2010-8-20 14:21:06 | 只看該作者
5000mah鋰電搭黑豬大約玩到25~30mins
Marco明 發表於 2010-8-19 23:56

f104 應該放唔落 5000 mah 電.......................................
Marco明 發表於 2010-8-20 14:26:52 | 只看該作者
f104 應該放唔落 5000 mah 電.......................................
uchifong 發表於 2010-8-20 14:21

要改.....除左換zen塊底板之外我唔識~~~但我知有ching改左
我4200mah玩到20mins左右
葉生 發表於 2010-8-20 14:27:49 | 只看該作者
uchifong 發表於 2010-8-20 14:21

可以的...冇記錯.....只要你改用zen果件二樓板係可以用盒電的....
uchifong 發表於 2010-8-20 14:37:19 | 只看該作者
原來如此~~~~thx~~~~~不過我玩 4200 都夠晒lo~f1 食電唔多~~~hehe