RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1965|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我的第一部電直

ckpc 發表於 2010-7-25 22:07:16 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
http://www.youtube.com/watch?v=31ZCtDBw2wQ&feature=related

跟著買了一架 Solo Pro
唔錯,跌極都可再飛..........
想買一架 Walkera V120D01 或 4#6(BELL)
各位師兄有乜意見.
lummbee 發表於 2010-7-26 10:33:36 | 只看該作者
兩部都適合你升級,V120D01貴D,不過玩華記電直係一條不歸路.......
khho01 發表於 2010-7-26 11:12:46 | 只看該作者
沒錯2部機都是好機..我都想要.. 不過華記最近出新機出得好快..
如買最好買最新型號...
如果唔是好似我部  4#3B 1 年多 d parts 好難找
又要買新機..
真是 一 倏不歸路 ... ha ha !
oolong 發表於 2010-7-26 13:52:46 | 只看該作者
不如搵部450玩仲好la  司兄
 樓主| ckpc 發表於 2010-7-26 19:19:46 | 只看該作者
 樓主| ckpc 發表於 2010-7-26 19:23:11 | 只看該作者
不如搵部450玩仲好la  司兄
oolong 發表於 2010-7-26 13:52

大機嚟喎..........
lummbee 發表於 2010-7-26 19:37:10 | 只看該作者
回復 5# ckpc
即係會中毒,沉迷落去我由CB100開始,而家已有十幾部華記o既電直
oolong 發表於 2010-7-26 19:49:01 | 只看該作者
大機嚟喎..........
ckpc 發表於 2010-7-26 19:23

##即係會中毒,沉迷落去我由CB100開始,而家已有十幾部華記o既電直##
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

所以話450比較好..玩完一大堆機仔再450你一定會早知唔玩細機
lummbee 發表於 2010-7-26 20:00:27 | 只看該作者
回復 8# oolong
Ching,我o既意思係: 細機真係好好玩,會中毒.
450我都有兩部,而家係度舖塵.
goflygo 發表於 2010-7-26 21:43:00 | 只看該作者

回復 9# lummbee

Why you not flying the 450 ? too big for you? I have the CB100 and like it so much that I can fly at home (sometime outdoor when calm day)but I also like to fly my 450, 500 and my old hirobo Shuttle. They all fun to fly.
po8082po 發表於 2010-7-26 22:19:07 | 只看該作者
如果你常上大陸買配件的話又不怕貴,可以買.兩機都算不錯.