RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2247|回復: 10
收起左側

dNaNo 海棉呔 good ?

GTRTam 發表於 2010-6-25 00:09:26 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
Any bro 試左 ? 用 20 or 30 頭呔 ??
cptkirk9 發表於 2010-6-25 00:20:31 | 顯示全部樓層
出左啦咩?
ogre 發表於 2010-6-25 00:29:51 | 顯示全部樓層
出左LA?!
 樓主| GTRTam 發表於 2010-6-25 00:38:14 | 顯示全部樓層
乜未有咩 ? Kyosho 出 ga wor, 我重意為呀eddie賣緊 tim ?! 因為我又幾個星期都冇去玩...
呀 eddie, 如果睇到呢個post回覆下好wor, 重有留番個 Audi 白殼比我
dick8746 發表於 2010-6-25 02:26:20 | 顯示全部樓層
...........Kyosho 出??真係要上去玩多D~喇C兄
casper 發表於 2010-6-25 09:02:02 | 顯示全部樓層
聽閒Kyosho 係有出過, 不過一出就冇晒~~ 之後都未見過~~
LP640 發表於 2010-6-25 12:27:46 | 顯示全部樓層
pd 發表於 2010-6-25 14:14:20 | 顯示全部樓層
Tam 兄,我試過,正都唔知点講!不過唔係kyosho出嘅海棉呔.
LP640 發表於 2010-6-25 12:27 PM

200 % Agreed!!!!! X  200 % Agreed!!!!!
 樓主| GTRTam 發表於 2010-6-26 04:24:15 | 顯示全部樓層
其實我巳經響日本入左一套 Kyosho 聽日諗住試下  

老老實實, 呀卓係咪你好似政府勾地咁同eddie勾哂D海棉呔走 !?

熱烈祈待 X-Power sponge tire !
casper 發表於 2010-6-26 09:11:00 | 顯示全部樓層
熱烈祈待 X-Power sponge tire !
GTRTam 發表於 2010-6-26 04:24

Support X 10000000~~
dick8746 發表於 2010-6-26 12:24:14 | 顯示全部樓層
其實我巳經響日本入左一套 Kyosho 聽日諗住試下   

老老實實, 呀卓係咪你好似政府勾地咁同eddie勾哂 ...
GTRTam 發表於 2010-6-26 04:24

我都覺得係~~