RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: ~呀豪~
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今個星期六晚小西灣杏花村吹水團"事後相"

kowan77 發表於 2010-3-21 11:43:37 | 只看該作者
會唔會重有D屎味!
ford 發表於 2010-3-21 11:43:41 | 只看該作者

我哋不如比多少少租呢d玩
九龍市區 HK$ 670 / 840 起
香港市區 HK$ 840 / 810 起
赤柱 HK$ 1060 / 950 起
葵涌、荃灣、深井 HK$ 760 / 1350 起
沙田、馬場、馬鞍山 HK$ 830 / 1420 起
大埔、康樂園 HK$ 900 / 1610 起
屯門、黃金海岸 HK$ 1030 / 1580 起
粉嶺、上水 HK$ 1070 / 1720 起
石崗、龍鼓灘、元朗、天水圍 HK$ 1380 / 1790 起
迪士尼、東涌、機場博覽館 HK$ 1530 / 1800 起

登錄/註冊後可看大圖
上述價目以非繁忙時間* 租用94座位標準規格雙層巴士為例子。

登錄/註冊後可看大圖
以上價目只供參考,實際價格以本公司個別報價為準。

登錄/註冊後可看大圖
查詢服務詳情或索取報價,歡迎致電城巴租車熱線 2136 2373 查詢。
(辦公時間:星期一至五上午九時至下午一時及下午二時至下午六時;星期六、日及公眾假期休息)

* 星期一至五: 上午十時至凌晨十二時;星期六、日及公眾假期: 上午六時至凌晨十二時。
superchucu 發表於 2010-3-21 11:49:54 | 只看該作者
我哋不如比多少少租呢d玩
* 星期一至五: 上午十時至凌晨十二時;星期六、日及公眾假期: 上 ...
ford 發表於 2010-3-21 11:43

$670 包埋個司機?
ford 發表於 2010-3-21 11:51:15 | 只看該作者
$670 包埋個司機?
superchucu 發表於 2010-3-21 11:49

查詢服務詳情或索取報價,歡迎致電城巴租車熱線 2136 2373 查詢。
(辦公時間:星期一至五上午九時至下午一時及下午二時至下午六時;星期六、日及公眾假期休息)
柊建一 發表於 2010-3-21 11:58:28 | 只看該作者
$670 包埋個司機?
superchucu 發表於 2010-3-21 11:49

唔包司機先好
尤其是萬兄一定會這樣想
ford 發表於 2010-3-21 12:03:33 | 只看該作者
唔包司機先好
尤其是萬兄一定會這樣想
柊建一 發表於 2010-3-21 11:58

帖子567 精華0 積分1739 性別 來自蔥鏡號 在線時間654 小時 註冊時間2009-4-7 最後登錄2010-3-21 ?????
柊建一 發表於 2010-3-21 14:08:47 | 只看該作者

回復 26# ford
原來工房更新版本後會顯示性別= =
amos 發表於 2010-3-21 14:30:21 | 只看該作者
睇完都想買返架玩呀~~~
ericyeung78 發表於 2010-3-21 14:32:14 | 只看該作者
嗱,你唔好比我見到你去買星星拖頭呀,如果唔係我就笑足你一年
German 發表於 21-3-2010 10:18

唔洗買都好好笑啦,而家D人都唔知林乜
ericyeung78 發表於 2010-3-21 14:35:43 | 只看該作者
除左佢自已柯出黎既之外,其他買乜你都會笑架啦
MRX-2 發表於 21-3-2010 10:42

可能佢柯出黎既仲好笑