RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: kelvin0122
收起左側

我想開一個模型車埸請問各位有咩意見?

樓主| kelvin0122 發表於 2010-2-18 00:33:16 | 顯示全部樓層
好多謝各兄弟支持我
 樓主| kelvin0122 發表於 2010-2-18 00:40:01 | 顯示全部樓層
sunday兄你話冇人會俾錢玩,你可唔可以代表晒rc兄弟先
mschumi 發表於 2010-2-18 00:53:11 | 顯示全部樓層
你唔比佢人地中左六合彩,又中埋3T    又炒下股票,有幾億身家呀?
人地錢多,可以開個場,個個月燒錢,冇人幫親就免費比 人玩.
工房咩人都有,咩都有可能發生,雖然,年年都有好多人話開個場,
上網問晒野,到最後影都冇埋. ...
memberbilly 發表於 2010-2-17 15:06

x2...go go go !!!!
 樓主| kelvin0122 發表於 2010-2-18 01:26:32 | 顯示全部樓層
多謝各位支持我朋友,我3月份一定會開到場,請你們等我,開場前1星期我會通知大家如何收費,場地設施有貨倉,天橋,巴士站及總站,工地等.......請問各位玩家想每個鍾頭計,還是每日計,如對收費有任何意見請提供!!
毒魚 發表於 2010-2-18 01:40:22 | 顯示全部樓層
那裡...地點又是新界??不過玩呢D除咗架車麻煩D都沒什麼東西要帶啦....最重要交通方便啦= W ="
丫匡 發表於 2010-2-18 02:03:18 | 顯示全部樓層
多謝各位支持我朋友,我3月份一定會開到場,請你們等我,開場前1星期我會通知大家如何收費,場地設施有貨倉,天橋,巴士站及總站,工地等.......請問各位玩家想每個鍾頭計,還是每日計,如對收費有任何意見請提供!!
kelvin0122 發表於 2010-2-18 01:26

你搵到位未?就到3月喇,期待場地完成。
sunday 發表於 2010-2-19 14:22:40 | 顯示全部樓層
sunday兄你話冇人會俾錢玩,你可唔可以代表晒rc兄弟先
kelvin0122 發表於 2010-2-18 00:40

i cannot 以代表晒 rc 兄弟 la~

me no flush u cold water
but ~~
refer to local history
people always ask for this ask for that -
然後, 一旦需要付錢
其中大多數人都如鳥類和動物一般逃生

此外, 你真的出生在 90 年代 ? ......
Tamadi 發表於 2010-2-19 14:44:33 | 顯示全部樓層
kelvin0122 發表於 2010-2-18 01:26

HK$15/hr
HK$80/day or over 6hrs  
odaan 發表於 2010-3-30 20:42:30 | 顯示全部樓層
多謝各位支持我朋友,我3月份一定會開到場,請你們等我,開場前1星期我會通知大家如何收費,場地設施有貨倉,天 ...

望一望日曆 , 今日係 3 月 30 日 , 仲有一日就過左 3 月喇~~
memberbilly 發表於 2010-3-30 20:46:24 | 顯示全部樓層
個場開左未呀????
ying4 發表於 2010-3-30 20:51:02 | 顯示全部樓層
3月就過啦 開左個自己玩係咪?
000AKW 發表於 2010-3-31 10:45:01 | 顯示全部樓層

唔好再講啦到處都見到同一標題好疲勞呀。
sunnyho247 發表於 2010-5-30 07:03:36 | 顯示全部樓層
真係好建設等其他師兄擺靚車出嚟哂命
清清 發表於 2010-6-1 18:59:08 | 顯示全部樓層
多謝各位支持我朋友,我3月份一定會開到場,請你們等我,開場前1星期我會通知大家如何收費,場地設施有貨倉,天 ...

kelvin師兄現已經是6月了吧,進度如何
rcmodel 發表於 2010-6-10 14:15:36 | 顯示全部樓層
好明顯,不了了之

我都會開一個rc city地點係火星. ,大家到時早d到
vrally582 發表於 2010-7-3 07:34:40 | 顯示全部樓層
offroad track for micro-t, Overland ..etc
cmc 發表於 2010-7-5 13:48:25 | 顯示全部樓層
非常好, 你開我去玩
BUZZ777 發表於 2010-7-5 19:43:26 | 顯示全部樓層
kelvin師兄現已經是7月了