RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: calvinpun2000
打印 上一主題 下一主題
收起左側

如果tt-01用#50000度差速油會點??

教主 發表於 2006-7-14 23:45:59 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-7-14 23:33 發表

咁又唔會O既.....睇你落邊隻啦......落KYOSHO果隻齒差膏呢,就冇咁易漏O既,用齒差油就都成個星期先會漏出嚟O既........

我都試過.

成個星期都死啦~ 成個車架 "肥肥" 晒~~ @@'

用得 lee 味牙差都係吾好搞o甘多野...珠差冇得頂~

如果堅持要牙差, 田宮 d '" AW grease " 都得, 我玩 TG 10 + 快機器都冇 " fing " 出泥~

吾信試下.....不過头差吾好落o甘多喎, 落多 d 係尾差 - 甩甩地幾好渣~~
AMAT 發表於 2006-7-15 01:17:36 | 只看該作者
原帖由 教主 於 2006-7-14 23:45 發表

成個星期都死啦~ 成個車架 "肥肥" 晒~~ @@'

用得 lee 味牙差都係吾好搞o甘多野...珠差冇得頂~

如果堅持要牙差, 田宮 d '" AW grease " 都得, 我玩 TG 10 + 快機器都冇 " fing ...

AW GREASE得,不過一則用得一排就冇料到,二則貴過齒差油幾鬼多呀......

不過都係果句,買果時唔好買齒差油,緊記係買齒差膏.....咁就唔會漏出嚟O架喇.
教主 發表於 2006-7-15 02:07:41 | 只看該作者
hehee~ AW grease 貴咩?
我 d AW grease 係跟車泥, 重用吾晒所以吾知貴 tim~~  
天照 發表於 2006-7-15 10:56:02 | 只看該作者
原帖由 教主 於 2006-7-15 02:07 發表
hehee~ AW grease 貴咩?
我 d AW grease 係跟車泥, 重用吾晒所以吾知貴 tim~~  

你試下要嚟填滿個齒差睇下要用幾多盒仔AW GREASE囉.....哈!
教主 發表於 2006-7-16 01:52:58 | 只看該作者
你試下填滿我個齒差睇下要用幾多盒仔AW GREASE囉.....哈哈!
takuma 發表於 2006-7-16 01:55:00 | 只看該作者
原帖由 教主 於 2006-7-16 01:52 發表
你試下填滿我個齒差睇下要用幾多盒仔AW GREASE囉.....哈哈!
haha...ccc
andrewlio 發表於 2006-7-16 07:27:16 | 只看該作者
原帖由 教主 於 2006-7-16 01:52 發表

做咩攞d 汽車ge 齒差出黎講ar?!?!?   ;P