RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: yukilyy
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇人想一齊玩18仔buggy?

樓主| yukilyy 發表於 2010-1-4 16:32:22 | 只看該作者
40# kingman7788

係呀, 幾好pin架野...不過可能第一次黎玩咩都冇set過, 個場比較多粉,有d sin, 下次都係用返d 3pk set返好d 個加速比例, 始終無感無刷真係線性欠佳.....唯有用人手線性啦!!
kingman7788 發表於 2010-1-4 16:36:10 | 只看該作者
40# kingman7788

係呀, 幾好pin架野...不過可能第一次黎玩咩都冇set過, 個場比較多粉,有d sin, 下次都係用返d 3pk set返好d 個加速比例, 始終無感無刷真係線性欠佳.....唯有用人手線性啦!!
yukilyy 發表於 2010-1-4 16:32

我見你玩得幾好呀
smok 發表於 2010-1-4 17:08:22 | 只看該作者
咁下次要出vxl玩啦~
iggihk 發表於 2010-1-4 17:20:17 | 只看該作者
我有全部新Picco for N18... 完裝1/18 engine 好惡搞
iggihk 發表於 2010-1-4 17:24:02 | 只看該作者
大家有咩好地方玩車? 不如今個星期一齊去玩~
 樓主| yukilyy 發表於 2010-1-4 17:42:05 | 只看該作者
45# iggihk

好呀! 星期六晚一齊黎ssp玩啦! 不過唔知佢地介唔介意你玩油車喎, 最好帶埋電車黎玩啦!
GARY^^ 發表於 2010-1-4 18:44:11 | 只看該作者
我地未試過o係呢個場玩油車, 唔知得唔得... 怕俾人投訴噪音...
 樓主| yukilyy 發表於 2010-1-5 15:01:41 | 只看該作者
各18仔師兄請注意, ssp星期六可能時間有更改, 請留意...
http://bbs.rc-evo.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost