RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 330324059
打印 上一主題 下一主題
收起左側

分享吓我的第二代駝背架(完成圗片在84樓)

MRX-2 發表於 2010-1-5 21:59:26 | 只看該作者

你咪自已講左佢個名出黎囉,仲洗乜PM呀?
MRX-2 發表於 2010-1-5 22:13:13 | 只看該作者
講開 , 話說我出去買野 , 有人要借條架玩 , 我部頭就擺係車位
好啦 , 借左佢拖 , 返到黎我條架好似孤兒仔甘比人劈係路邊

返到黎見佢影相就影唔少喇 , 但自己野就係寶 , 人地野就係草

借人玩 , 慘過出佢糧 , 以後佢問我借野我都係行開 D 喇~~
odaan 發表於 2010-1-5 14:30

如果佢係縣涯邊問你借野,你仲會唔會行開D呀?
odaan 發表於 2010-1-5 22:25:24 | 只看該作者
如果佢係縣涯邊問你借野,你仲會唔會行開D呀?
MRX-2 發表於 2010-1-5 22:13

如果個地點係懸崖邊 , 我就直情唔會去果度
君子不立危牆之下 , 知道係危牆 , 點到行遠 D~~
B仔 發表於 2010-1-5 23:37:05 | 只看該作者
你咪自已講左佢個名出黎囉,仲洗乜PM呀?
MRX-2 發表於 2010-1-5 21:59

我邊有講過嗰位C兄係邊個啫
有勇冇謀 發表於 2010-1-5 23:38:06 | 只看該作者
仲有人企上去 ?? 上果次都算代表作喇下話 , 再有多次我未必忍到唔開波喎
odaan 發表於 2010-1-5 16:48

不過我都差d退後蹅左上去....
B仔 發表於 2010-1-5 23:43:02 | 只看該作者
不過我都差d退後蹅左上去....
有勇冇謀 發表於 2010-1-5 23:38

如果真係你退後蹅左上去,你有同odaan講對吾著,就應該冇問題law,你又吳係有心..
SPAWN 發表於 2010-1-5 23:43:39 | 只看該作者
我邊有講過嗰位C兄係邊個啫
B仔 發表於 2010-1-5 23:37

你又再講多次佢個名出黎啦
B仔 發表於 2010-1-5 23:45:31 | 只看該作者
你又再講多次佢個名出黎啦
SPAWN 發表於 2010-1-5 23:43

吓?
你攪到我一頭煙...
有勇冇謀 發表於 2010-1-6 00:09:44 | 只看該作者
c兄囉...
B仔 發表於 2010-1-6 00:13:05 | 只看該作者

C兄....
 樓主| 330324059 發表於 2010-1-6 01:12:55 | 只看該作者
等我估吓先 你咪曲街呀
odaan 發表於 2010-1-6 10:38:12 | 只看該作者
如果真係你退後蹅左上去,你有同odaan講對吾著,就應該冇問題law,你又吳係有心..
B仔 發表於 2010-1-5 23:43

無心 同 蓄意整爛 唔同講法 , 整爛之後係埋黎補飛 同 埋黎笑 _ 你 又唔同講法
我明知無心我唔會有脾氣 , 我識得整出黎就識得整好佢
我出得黎玩預左有 D 野爛 , 隨身有帶燒焊工具
但比人特登整爛我梗谷 _ 氣

無里頭幫完佢手 , 係旺角打點 , 聯絡佢 , 轉頭同你踩爛佢
喂 , 唔通我即場拆條跳板出黎兜頭扑落去咩 ~~ 實見報架喎
係街玩車已經踩界 , 我開波咪即係以後無得玩 ??
有兩餐飽飯食 , 我就唔會望飢荒

我寧願自己人圍內知 , 圍內講 , 我唔想當街做齣大龍鳳比街外人笑我地
打交唔會令拖架自己好番 , 唔走仲有乜野好做 ??

返到去 , 見佢仲話我唔聽佢電話 , 唔覆佢 SMS
你叫我點覆呀 ?? 唔通我仲隔住個電話同佢切磋呀 ??

第二朝仲谷氣 , 一大清早就大大個 post "我唔做版主喇"
做乜呢 ?? 整爛完野 , 串完 , 仲好似係我逼害佢無得做版主甘

喂甘即係擺我上檯遮 , 我都無覆野喇 , 我都唔係第一時間上網開波
反而比人做 _ 我 ??

我都係正常人 , 我唔會要人 "禿 Kai 含包散" 先安樂
就算係華仔 , 佢玩既時候我跟 , 玩幾大我跟更大 , 起埋祖宗山墳出黎我都夠膽
到佢開始做番個正常人 , 中環合照我都有叫埋佢

本來我只係嬲一嬲 , 仲諗住去邊度即場燒焊啦
行埋黎一句 "叫左你燒銅焊"

喂 , 我部野玩具黎 , 踩上去斷左有得笑 ??
佢又唔擺條周周係地下 , 我又踩上去試下 ??

而家 , 咪又係好似無發生過事甘
走開左就無件事架啦

佢部車係猛 , 但係猛得黎會撞到人 , 即係佢唔識控制 , 只要肯改
無話返唔到轉頭 , 唔係我唔比機會佢 , 係佢唔夠兩日就一走了之
odaan 發表於 2010-1-6 11:10:39 | 只看該作者
等我估吓先 你咪曲街呀
330324059 發表於 2010-1-6 01:12

我比佢踩左一野 , 串左一野 , 擺左一野
48 小時冷靜期都無比我 , 就走左去 , 騎馬都追唔到~~

所以估中估唔中都無用
kwcgary 發表於 2010-1-6 13:37:28 | 只看該作者
B仔 發表於 2010-1-5 23:43

之後 「耀記維修記事簿」 可能變左 「耀記死亡筆記簿」。。。
Doughboy 發表於 2010-1-6 13:38:18 | 只看該作者
52# odaan

奧單兄算吧, 別放在心上
kwcgary 發表於 2010-1-6 13:39:01 | 只看該作者
53# odaan
我都好明白你心情,我都係受害者之一
odaan 發表於 2010-1-6 14:12:45 | 只看該作者
之後 「耀記維修記事簿」 可能變左 「耀記死亡筆記簿」。。。
kwcgary 發表於 2010-1-6 13:37

做緊野架 , 不過都係砌緊料 , 裝嵌時先一次過講 , 未成形 , 而家出 post , 你唔知我做緊乜
有勇冇謀 發表於 2010-1-6 14:23:12 | 只看該作者
kwcgary 發表於 2010-1-6 13:37

喂喂, 就算我差d蹅到, 我都有走埋去同 單兄  單聲架.....ha ha
odaan 發表於 2010-1-6 14:27:12 | 只看該作者
52# odaan
奧單兄算吧, 別放在心上
Doughboy 發表於 2010-1-6 13:38

53# odaan
我都好明白你心情,我都係受害者之一
kwcgary 發表於 2010-1-6 13:39

大佬 ...... 呢鑊野我真係唔識形容
事隔一個月 , 我都唔知係嬲好丫 , 定係驚愕好 ..........
有勇冇謀 發表於 2010-1-6 14:36:17 | 只看該作者
大佬 ...... 呢鑊野我真係唔識形容
事隔一個月 , 我都唔知係嬲好丫 , 定係驚愕好 ..........
odaan 發表於 2010-1-6 14:27

forget it la....
其實係佢已顏面冇全, 唔知點面對你 o即, 但佢用左一個最差的方法解決 (一去了之)....唉