RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 有勇冇謀
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2010-1-3 [仁濟永強全癱病人基金]籌募經費表演活動事後發報

清清 發表於 2010-1-4 00:23:44 | 只看該作者
http://i875.photobucket.com/albums/ab318/ma6540/2010JAN03/DSC_0609.jpg

咁樣包晒成條街嚟玩.....對遙控車界嚟講的確係少見.....同埋真係好壯觀O既一次~
AMAT 發表於 2010-1-4 00:19

咁你有無帶車去玩?
lsl86712 發表於 2010-1-4 00:27:21 | 只看該作者
38# AMAT

今日有幸見到AMAT本人^^我會記得你既..
唔知你記唔記得我個呢~"~
Q-pet 發表於 2010-1-4 00:20

貨車版版主Q sir喎,成個版都識你啦
AMAT 發表於 2010-1-4 00:29:51 | 只看該作者
咁你有無帶車去玩?
清清 發表於 2010-1-4 00:23

Yes, I have~^_^
清清 發表於 2010-1-4 00:47:06 | 只看該作者

嘩…!你個樣肥又老
AMAT 發表於 2010-1-4 00:49:43 | 只看該作者
嘩…!你個樣肥又老
清清 發表於 2010-1-4 00:47

咁你果O的叫乜?
odaan 發表於 2010-1-4 00:52:14 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

Q-pet 發表於 2010-1-3 23:10

我呢次貪心 D , 仲有無多 D

我顧住行車 , 人又多 , 無機會欣賞今次壯舉

大吊唔係壞 , 只係過熱 , 此行彎多路窄 , 行行停停 , 比 D 時間佢冷卻下就可以
tb03 發表於 2010-1-4 01:15:48 | 只看該作者
38# AMAT
咁就希望可以多攪這類活御
清清 發表於 2010-1-4 01:16:51 | 只看該作者

樣衰核凸囉
hu2437 發表於 2010-1-4 03:09:58 | 只看該作者
嘩嘩嘩!C兄,你地D車車好壯觀呀!尤其係部田螺同多陣吊雞車,勁呀!
330324059 發表於 2010-1-4 10:13:09 | 只看該作者
雖然我架車轉向杯壞咗 只係玩咗一兩個圈 但真係好好玩
TJ~1 發表於 2010-1-4 12:21:55 | 只看該作者
我又post 相先

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
kwcgary 發表於 2010-1-4 13:24:10 | 只看該作者
  我呢次貪心 D , 仲有無多 D

我顧住行車 , 人又多 , 無機會欣賞今次壯舉

大吊唔係壞 , 只係過熱 , 此行彎多路窄 , 行行停停 , 比 D 時間佢冷卻下就可以
odaan 發表於 2010-1-4 00:52

睇黎奧單兄要再改長D個駝背架先夠用
odaan 發表於 2010-1-4 13:52:38 | 只看該作者
睇黎奧單兄要再改長D個駝背架先夠用
kwcgary 發表於 2010-1-4 13:24

而家仲邊度有孖擔大胎低床架係街行 , 仲會做甘大件野~~~

而家我係伸一節 , 條架都 100cm 長 , 如果伸兩節 , 120cm , 條架咪長得好 X 恐怖~~

琴晚部吊機係街行 , 好似拖住碌 "米加粒子炮" 甘~~~~
jman 發表於 2010-1-4 14:00:02 | 只看該作者
為何陳生不支倒地?。
老古 發表於 2010-1-3 23:08
  嗦咗k仔
kwcgary 發表於 2010-1-4 14:56:03 | 只看該作者
而家仲邊度有孖擔大胎低床架係街行 , 仲會做甘大件野~~~

而家我係伸一節 , 條架都 100cm 長 , 如果伸兩節 , 120cm , 條架咪長得好 X 恐怖~~

琴晚部吊機係街行 , 好似拖住碌 "米加粒子炮" 甘~~~~
odaan 發表於 2010-1-4 13:52

你間搬機公司又有生意做喇 ,可惜我冇黎睇唔到咁壯觀既場面.......
beebee 發表於 2010-1-4 19:53:14 | 只看該作者
致歉遙控重工株式會社各出席版友

2010-1-3 [仁濟永強全癱病人基金]活動上........我地"香港遙控電單車會"作慈善活動時......因籌款關係......只要有市民捐款......我地會借出"華dee"一架黎一齊同樂.........但當中不幸地多次走出"華dee活動區"........撞入遙控重工株式會社活動區內.........我地"香港遙控電單車會"全體上下向大家講聲"對唔住".................希望大家唔好介意...........再次講聲"sorry"..........thx
snowsenki 發表於 2010-1-4 20:11:41 | 只看該作者
致歉遙控重工株式會社各出席版友

2010-1-3 [仁濟永強全癱病人基金]活動上........我地"香港遙控電單車會"作慈善活動時......因籌款關係......只要有市民捐款......我地會借出"華dee"一架黎一齊同樂.........但當中 ...
beebee 發表於 2010-1-4 19:53

我唔介意。。。。
但"華dee"隊左落我隻櫃度。。。
我隻櫃重傷。。。。
STARGAZER00 發表於 2010-1-4 20:15:27 | 只看該作者
我唔介意。。。。
但"華dee"隊左落我隻櫃度。。。
我隻櫃重傷。。。。
snowsenki 發表於 2010-1-4 20:11

平時睇新聞多數係"華dee"傷D喎
snowsenki 發表於 2010-1-4 20:20:45 | 只看該作者
平時睇新聞多數係"華dee"傷D喎
STARGAZER00 發表於 2010-1-4 20:15

尋日発現泥板斷左
今日発現櫃腳都斷埋
STARGAZER00 發表於 2010-1-4 21:02:32 | 只看該作者
尋日発現泥板斷左
今日発現櫃腳都斷埋
snowsenki 發表於 2010-1-4 20:20

黎D意外來,呢位ching應該唔會界意啦