RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: bosco2814
打印 上一主題 下一主題
收起左側

而加買mr02同awd好?新手..

oasc 發表於 2006-7-8 16:34:44 | 只看該作者
原帖由 bosco2814 於 2006-7-8 16:30 發表

有冇辦法將F1 D殼用落MR02?

你試下先,如果得咗嘅話,記得POST上嚟睇下!
 樓主| bosco2814 發表於 2006-7-8 17:12:07 | 只看該作者
原帖由 oasc 於 2006-7-8 16:34 發表

你試下先,如果得咗嘅話,記得POST上嚟睇下!

咁有冇d f1殼for mr02?
oasc 發表於 2006-7-8 17:14:14 | 只看該作者
原帖由 bosco2814 於 2006-7-8 17:12 發表

咁有冇d f1殼for mr02?

~YY*BilLY~ 發表於 2006-7-8 19:21:24 | 只看該作者
應該就冇喇~
有既話唔會出MINI-Z F1~我估~
 樓主| bosco2814 發表於 2006-7-8 20:22:02 | 只看該作者
kws買mr02 600蚊有冇交易?
 樓主| bosco2814 發表於 2006-7-8 20:31:53 | 只看該作者
mr02要改乜?
~YY*BilLY~ 發表於 2006-7-8 20:35:37 | 只看該作者
我見果盒~入新~淨車冇殼~$660~

MR02應該改~
原帖由 oasc 於 2006-7-8 15:50 發表

有! MR-02改好少嘢啫,摩打座,查查,珠差,T板 同 FET.幾佰蚊搞掂!
 樓主| bosco2814 發表於 2006-7-8 20:43:53 | 只看該作者
原帖由 ~YY*BilLY~ 於 2006-7-8 20:35 發表

MR02應該改~

有! MR-02改好少嘢啫,摩打座,查查,珠差,T板 同 FET.幾佰蚊搞掂!

冇殼咁慘,,,,但我上網睇d盒應該有嫁
Colin 發表於 2006-7-9 00:54:37 | 只看該作者
原帖由 bosco2814 於 2006-7-8 20:43 發表

冇殼咁慘,,,,但我上網睇d盒應該有嫁

哎呀,咁你要平就唔會有齊野啦.....頭先o個位師兄講o個個應該係MR02 既淨車黎
 樓主| bosco2814 發表於 2006-7-9 14:07:46 | 只看該作者
原帖由 Colin 於 2006-7-9 00:54 發表

哎呀,咁你要平就唔會有齊野啦.....頭先o個位師兄講o個個應該係MR02 既淨車黎

乜原來仲咁貴....睇黎會買f1 lu...
高橋涼介 發表於 2006-7-9 14:27:34 | 只看該作者

AWD 冇三仟蚊都搞唔掂!

師兄....awd點解要改三千蚊咁多既....我想買架....點算好...三千幾蚊係d咩黎架?
高橋涼介 發表於 2006-7-9 14:28:57 | 只看該作者
原帖由 ~YY*BilLY~ 於 2006-7-8 20:35 發表

MR02應該改~

我見最平一間係kws叫建全...同音字....賣69x...全套的有車殼....
oasc 發表於 2006-7-9 14:46:22 | 只看該作者
原帖由 高橋涼介 於 2006-7-9 14:27 發表

師兄....awd點解要改三千蚊咁多既....我想買架....點算好...三千幾蚊係d咩黎架?

靜車$1100.(珠差x2,頭單或頭直軸,萬向,頭尾轉向杯,呔呎,摩打heatsink,bearing,摩打,加fet.............等等)仲未買EX-10加AD band.EX-10加AD band都要$2xxx啦!
唔好話我知你新玩唔洗改咁多嘢,行下就ok.
oasc 發表於 2006-7-9 14:54:35 | 只看該作者
原帖由 高橋涼介 於 2006-7-9 14:28 發表

我見最平一間係kws叫建全...同音字....賣69x...全套的有車殼....

靜車果架啲fet唔同,勁30%.
全套果支控唔係咁得!
如果買車前,唔好去kws,去啲Mini-z車場睇下仲好!果道啲人會教你買邊啲至啱!
Colin 發表於 2006-7-9 15:27:01 | 只看該作者
原帖由 oasc 於 2006-7-9 14:46 發表

靜車$1100.(珠差x2,頭單或頭直軸,萬向,頭尾轉向杯,呔呎,摩打heatsink,bearing,摩打,加fet.............等等)仲未買EX-10加AD band.EX-10加AD band都要$2xxx啦!

其實頭直軸用黎做咩
高橋涼介 發表於 2006-7-9 20:06:41 | 只看該作者

唔係..我想了解多D..我驚買左之後無貨改....
gibson 發表於 2006-7-9 20:27:24 | 只看該作者

Thats why HKD3000, that is including the KO EX10 ad band, if I am using Futaba 3PKS, that means should -2300.  That means HKD1000 can do.  
 樓主| bosco2814 發表於 2006-7-9 21:55:49 | 只看該作者
原帖由 高橋涼介 於 2006-7-9 14:28 發表

等我下星期睇下先
oasc 發表於 2006-7-9 23:21:07 | 只看該作者
原帖由 gibson 於 2006-7-9 20:27 發表

Thats why HKD3000, that is including the KO EX10 ad band, if I am using Futaba 3PKS, that means should -2300.  That means HKD1000 can do.  

3PKS都可以用AD Band,只要俾多$3xx人地改Module即可,但$2300都可能少咗啲.唔信的話自己Check下價先!
改裝並不代表全改,揸到唔代表揸得好.其實Mini-z比1/10難揸好多,所以買車和改車前應想清楚,要好玩定好跑!都係果句買車前到車場收下料先,好過去kws一路行一路問!
 樓主| bosco2814 發表於 2006-7-10 00:17:53 | 只看該作者
原帖由 oasc 於 2006-7-9 23:21 發表

3PKS都可以用AD Band,只要俾多$3xx人地改Module即可,但$2300都可能少咗啲.唔信的話自己Check下價先!
改裝並不代表全改,揸到唔代表揸得好.其實Mini-z比1/10難揸好多,所以買車和改 ...

咩叫Module?