RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3669|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日買3pk~ 各位幫幫手~

markpo 發表於 2006-7-4 13:57:32 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
各位~ 小弟諗左咁耐~ 終於決定今日買3pk la~
但想問問各位~ 邊度買係最平ar?? 最底ar ??
同埋而家個價位點ar ~ ?
AMAT 發表於 2006-7-4 13:59:35 | 只看該作者
原帖由 markpo 於 2006-7-4 13:57 發表

冇人知晒咁多間鋪頭賣幾錢,就算係開鋪都唔會知晒隔離鋪頭賣幾錢......

自己去格價啦!唔可以懶!
Skyline 發表於 2006-7-4 14:04:17 | 只看該作者
原帖由 markpo 於 2006-7-4 13:57 發表

好似出咗新版,叫 3PKS,你想買邊款呢?
andrewlio 發表於 2006-7-4 14:11:16 | 只看該作者
3pks 啦.. 又可以玩無band.
 樓主| markpo 發表於 2006-7-4 14:11:47 | 只看該作者
就係想睇下個價差幾多,如果係1, 2百蚊,我諗會係3pks lor~
Skyline 發表於 2006-7-4 14:14:42 | 只看該作者
原帖由 markpo 於 2006-7-4 14:11 發表
就係想睇下個價差幾多,如果係1, 2百蚊,我諗會係3pks lor~

個價好似過 $2K 喎 ...
gibson 發表於 2006-7-4 14:30:27 | 只看該作者
原帖由 andrewlio 於 2006-7-4 14:11 發表
3pks 啦.. 又可以玩無band.

Can explain how to play without band!!

Or do you mean when setting the data without transmitting.
andrewlio 發表於 2006-7-4 14:32:27 | 只看該作者
3pks  澳門呢邊賣緊2400樓上   ><’
andrewlio 發表於 2006-7-4 14:35:20 | 只看該作者
REFER to here

http://www.futaba-rc.com/radios/futk25.html

登錄/註冊後可看大圖

R303FHS Receiver
The optional R303FHS synthesized receiver features Auto Detection, which automatically indicates whether the transmitter is in Hi-Response or FM mode when it is turned on. It's a great upgrade for any Futaba FM radio!

登錄/註冊後可看大圖

Transmitter Module
The optional 27MHz synthesized module has one rotary adjustment for selecting channels 1-6. On the 75MHz version, two rotary adjustments offer channel choices from 61-90. Modelers simply dial in the channel they want — and go!
wave 發表於 2006-7-4 15:39:23 | 只看該作者
唔知會唔會好似飛机控咁,唔係個個band都用得.
Gackt 發表於 2006-7-4 15:49:46 | 只看該作者
3pks~~~75mhz~~~$1950~~~
RCman 發表於 2006-7-4 15:53:10 | 只看該作者
3PK VS 3PKS 差價有$500以上
andrewlio 發表於 2006-7-4 15:53:53 | 只看該作者
原帖由 Gackt 於 2006-7-4 15:49 發表
3pks~~~75mhz~~~$1950~~~

OPPS..... Macau Price= Over 2400~ ><'
 樓主| markpo 發表於 2006-7-4 16:11:17 | 只看該作者
但~ 我諗,我3pk都夠用ga la~
ALEXANDER 發表於 2006-7-4 16:52:42 | 只看該作者
如果要泥鬥就梗係要最新款啦,普通玩就3pk算啦,如果差價大既話,橫掂都渣唔出
AMAT 發表於 2006-7-4 16:54:45 | 只看該作者
原帖由 ALEXANDER 於 2006-7-4 16:52 發表
如果要泥鬥就梗係要最新款啦,普通玩就3pk算啦,如果差價大既話,橫掂都渣唔出

鬥咩呢?鬥支控新款?
雷公 發表於 2006-7-4 17:25:26 | 只看該作者
原帖由 ALEXANDER 於 2006-7-4 16:52 發表

普通玩同鬥﹐我都覺得未必需要去到3PK既階段
AMAT 發表於 2006-7-4 17:27:47 | 只看該作者
原帖由 雷公 於 2006-7-4 17:25 發表

普通玩同鬥﹐我都覺得未必需要去到3PK既階段

我都覺得鬥車,用3PK同用3PKS都係冇乜大分別....
noriko 發表於 2006-7-4 23:51:50 | 只看該作者
原帖由 andrewlio 於 2006-7-4 15:53 發表

OPPS..... Macau Price= Over 2400~ ><'

FSS 貴小小正常AR
 樓主| markpo 發表於 2006-7-5 14:07:12 | 只看該作者
我睇左la.... 但...對唔住~ 我真係買唔落手...
因為:
3PK:   HK$1,480.00
3PKS: HK$2,100.00

包控,接收...~
拿起手就真係好正~ 但個銀包D錢仲正....
所以暫時睇多陣,有無二手先~
謝謝各位~