RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: dreamlouis
打印 上一主題 下一主題
收起左側

太陽報頭版: 周秀娜露底

AMAT 發表於 2009-10-8 11:32:05 | 只看該作者
太陽報都要攞佢嚟做頭版O既話,咁就已經証明佢係有一定"號召銷售"能力啦......

淨係俾一大班人話佢CHEAP都已經收到宣傳作用......周秀娜本身已經賺晒~
APPLE 發表於 2009-10-8 11:32:06 | 只看該作者
其實我覺得佢幾 “可憐“ ........呢濟野好明顯係佢經理人放佢上 木台 .......!!

佢又明知呢場野係要硬食 ........食得到可以升呢!!.....食吾到就奶野!!

我諗你問佢想吾想上來科大呢場Show........我諗佢十萬個吾想做!但∼無計就要.....頂!!
f-16 發表於 2009-10-8 11:36:15 | 只看該作者

但教授都冇分心喎

AMAT 發表於 2009-10-8 11:36:28 | 只看該作者
其實我覺得佢幾 “可憐“ ........呢濟野好明顯係佢經理人放佢上 木台 .......!!

佢又明知呢場野係要硬食 ........食得到可以升呢!!.....食吾到就奶野!!

我諗你問佢想吾想上來科大呢場Show........我 ...
APPLE 發表於 2009-10-8 11:32

問佢乜先?我冇睇片.
APPLE 發表於 2009-10-8 11:41:14 | 只看該作者
問佢乜先?我冇睇片.
AMAT 發表於 2009-10-8 11:36

噢......你果邊睇吾到.....
AMAT 發表於 2009-10-8 11:47:38 | 只看該作者
睇咗O的報紙講.......咁坦白講,有時O的學術人仕問O既問題,用O既字眼未必人人都會明.....
就算周秀娜唔識唔明,咁又點呢?講得唔好聽O的,我諗同佢同年齡O既女仔上台,都未必答得到啦......

其實有時睇返,OK,就算周秀娜性感又點,冇乜知慧又點?佢用佢O既美色嚟吸引大家,都係一個賺錢手段唧.
又唔係打劫,有咩問題?

至於話教壞細路,我又唔覺得佢點教壞喇,又唔係佢PLAN,係佢公司O的人PLAN唧,佢都係一件工具唧.

香港太多假衛道人......呢邊就大大聲聲話人CHEAP呀,冇腦呀.....果頭就密密DOWNLOAD晒人地O的相買人寫真集.......
hksdu1 發表於 2009-10-8 11:50:18 | 只看該作者
我覺得佢完全唔靚, 唔明白點解可以咁紅, 身材真係咁緊要?
AMAT 發表於 2009-10-8 11:52:50 | 只看該作者
傳媒問題

傳媒既可以捧起一個人,亦都可以踩死一個人.......
有勇冇謀 發表於 2009-10-8 12:07:34 | 只看該作者
佢只係要付出九十幾呎厚的面皮, 就有錢分落袋, 何樂而不為呢.....
AMAT 發表於 2009-10-8 12:18:56 | 只看該作者
佢只係要付出九十幾呎厚的面皮, 就有錢分落袋, 何樂而不為呢.....
有勇冇謀 發表於 2009-10-8 12:07

呢O的係每個藝人都必備O既O野嚟.......
cannabis0129 發表於 2009-10-8 12:33:24 | 只看該作者
佢好似已經末落中
Sidney 發表於 2009-10-8 22:17:14 | 只看該作者
個教授用d字眼(例如"梳洗")咁難明, 佢都有"同人溝通"嘅問題姊.
EXEX12345 發表於 2009-10-8 22:20:57 | 只看該作者
nothing special
Super169 發表於 2009-10-8 22:48:14 | 只看該作者
睇完篇野...只係覺得家陣既大學生真係不知所謂, 只係識話人, 又唔諗下自己幾咁"有腦".

個女仔有無學識, 班大學生唔係要睇完場 show 至知呀?....佢地真係好後知後覺, 本身佢地亦唔見得幾有腦.

人地本身就唔係 sell 自己有學識或者有修養, 擺到明就係靠幾分姿色同勇氣去出位搵錢.
擺明搵快錢既人, 仲諗得幾多將來, 當然係趁住有本錢時搵得就搵喇.
個教授講野又扮哂高深, 對住個咁既o靚模用埋 d 咁既字眼, 真係對牛彈琴, 可見佢既應變能力好弱.
班大學生只係識話隻牛唔識欣賞琴音, 又唔諗下隻牛從來都無賣弄音樂, 為乜要佢識聽個傻佬彈琴?
APPLE 發表於 2009-10-9 01:29:04 | 只看該作者
個教授用d字眼(例如"梳洗")咁難明, 佢都有"同人溝通"嘅問題姊.
Sidney 發表於 2009-10-8 22:17

呢句明玩佢啦.........
清清 發表於 2009-10-9 02:32:43 | 只看該作者
佢好似已經末落中
cannabis0129 發表於 2009-10-8 12:33

佢好似連個"輸林"代言人都俾新"幫文"女走埋
AMAT 發表於 2009-10-9 08:00:59 | 只看該作者
香港O既報章雜誌,一方面不停咁貼O的性感女性相片,仲要集中晒係露底,露罅,走光等場面中......
訪問人又要問人咪咪幾大,有冇整親,去唔去隆胸........成日又咪神,又胸襲,又大騎樓等等......
但另一方面又要高一般O既道得標準,去批評性感女性不道德.........

所以一直對好多香港娛樂雜誌總編O既行為,只可以用無恥嚟形容...........
wingky 發表於 2009-10-12 15:52:05 | 只看該作者
呢d新聞上頭版, 難怪香港d報紙公信力低落
~CCXR~ 發表於 2009-10-12 20:57:29 | 只看該作者
哈~~佢冇腦架??
GT-Raymond 發表於 2009-10-14 02:30:05 | 只看該作者

事前冇同大學果邊溝通溝通…
係個經理人唔掂姐…