RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: MAZDA
打印 上一主題 下一主題
收起左側

補辦....10月9日晚柴灣燈籠放車活動(活動結束)

MRX-2 發表於 2009-10-9 16:13:22 | 只看該作者
由於昨晚某位C父話沒空來令我不能如願約人玩放燈籠 , 所以
本星期五10月9日補辦柴灣燈籠放車活動 !~

小弟:FM40.850 如果無人黎=不知佢最終會否到..
mm朱古力車司機:孖雞燈籠 , 不知佢最終會否到..
小鏡司機:fm35.010 暫定來...即係=不知佢最終會否到..
軍車司機:2.4g 暫定來..即係=不知佢最終會否到..
MAZDA 發表於 2009-10-3 13:25

萬兄乜你咁樣睇我架.....我果日話得黎我果日一定好想黎,但我頭先起身先發覺隻孖雞燈籠壞左頭同尾果d燈,燈籠無燈唔好玩........所以我而家想同你講聲我黎唔到....我話得唔黎一定會唔黎,放心......同埋我而家唔算放飛機架,Q-sir講架.....祝你地放燈籠放得開心D!
MRX-2 發表於 2009-10-9 16:14:12 | 只看該作者
笑左,好爛啵大j
家豪 發表於 2009-10-9 01:03

你又笑我隻燈籠......
 樓主| MAZDA 發表於 2009-10-9 17:59:04 | 只看該作者
21# MRX-2

OKOK!~SO SORRY!~ LING大哥....
martin123123123 發表於 2009-10-9 21:32:45 | 只看該作者
 樓主| MAZDA 發表於 2009-10-10 00:27:03 | 只看該作者
活動結束 , 今晚得3人玩...
柊建一 發表於 2009-10-10 09:58:37 | 只看該作者
http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=316&t=1256828&last=15157410
健一要學下野啦
martin123123123 發表於 2009-10-9 21:32

好正啊~~

不過個人認為車架萌化已經足夠了..
全板輪也痛化的話...
(看見小鏡轉動得這麼厲害 , 我也會有點心痛=0=)