RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: AMAT
打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港越嚟越多人扮衛道.....

sunday 發表於 2009-10-2 11:12:33 | 只看該作者
and no offense
清清 發表於 2009-10-2 11:14:54 | 只看該作者
點解科大之前唔搵陳冠希?仲出位添!
馬輝 發表於 2009-10-2 11:17:24 | 只看該作者
光丑猶仗凡 發表於 2009-10-2 11:23:27 | 只看該作者
自己又何嘗唔係"扮衛道"
清清 發表於 2009-10-2 11:35:21 | 只看該作者
陳冠希衰左啦嘛...
馬輝 發表於 2009-10-2 11:17

我覺得佢好出位囉,全世界差唔多所有報紙都報道佢,
馬輝兄你諗下一個男人食咁多件女仲要肯俾佢影咁多相,
唔係一個半個啵,所以港大應該搵佢講下人際關系成功之道~
2slow 發表於 2009-10-2 11:40:51 | 只看該作者
其實who the F... cares how much she make, 搵到係佢既本事...
不過佢出名佢成功, 都係在佢既地頭(model界/AV界??) 算啦, 關我鬼事...

但去科大講成功之道?!! 咩成功之道呀? 比晒D錯信息比人, 以為show下肉, 曬下胸就會成功?
Shxt, 真係驚D小朋友跟住佢咁做...
真係多得D 轉媒 唔少

man... I don't have time for this shxt~!
真係唔會晒$$買佢D 產品囉, total waste of time (yeah, including my time replying here)
APPLE 發表於 2009-10-2 12:19:20 | 只看該作者
其實who the F... cares how much she make, 搵到係佢既本事...
不過佢出名佢成功, 都係在佢既地頭(model界/AV界??) 算啦, 關我鬼事...

但去科大講成功之道?!! 咩成功之道呀? 比晒D錯信息比人, 以為show下肉, 曬 ...
2slow 發表於 2009-10-2 11:40

我都同意你講!!

正所為.....“ 入咩餐館,就應該知到要食D咩野 “(我作的).......在大學呢間野想得到的資訊,吾係呢味野!!

我覺得佢上到位........最大功勞吾係呀(娜)佢......係佢經理人“揮“到好Job返黎!!而佢又很去做喎!咪得哂囉!!
Han 發表於 2009-10-2 12:26:55 | 只看該作者
狗咬狗骨
馬輝 發表於 2009-10-2 14:15:13 | 只看該作者
我覺得佢好出位囉,全世界差唔多所有報紙都報道佢,
馬輝兄你諗下一個男人食咁多件女仲要肯俾佢影咁多相,
唔係一個半個啵,所以港大應該搵佢講下人際關系成功之道~
清清 發表於 2009-10-2 11:35

在你的point,馬輝不表反對,但佢同事件此後的發展又係引證左蔡楓華的名句:"一剎那的光輝並不代表永恆"

最後咪又落得做過街老鼠的下場
 樓主| AMAT 發表於 2009-10-2 16:14:02 | 只看該作者
你講起av女優,佢地都只係現役風光,退役之後仲有作為的只係得飯島愛,連蒼井空在現時av界呼風喚雨的唔做av都只係在劇集做老茄
馬輝 發表於 2009-10-2 10:26

NO~NO~NO~
佢唔止做茄.....仲有好多其他O野做~
人地搵埋唔少你唔知唧......

仲有好多個AV都除拍AV仲搵好多錢~
 樓主| AMAT 發表於 2009-10-2 16:15:44 | 只看該作者
CHEAP都可以係一種文化,一種產業,一種可研究對像.
但唔代表佢唔CHEAP.
不過,CHEAP唔CHEAP唔係我地呢O的三小眾可以講話佢CHEAP就CHEAP,HIGH就HIGH......
馬輝 發表於 2009-10-4 02:00:36 | 只看該作者
NO~NO~NO~
佢唔止做茄.....仲有好多其他O野做~
人地搵埋唔少你唔知唧......

仲有好多個AV都除拍AV仲搵好多錢~
AMAT 發表於 2009-10-2 16:14

起碼我地唔知佢除左AV之外仲會做乜

印象中AV女優多戲的劇集只有一套"下北GLORY DAYS",除左男主角的女友同其中一個女角外,其他全部都係AV女優(包括蒼井空),除此之外令個COMMONER一講就知的AV女優真係得飯島愛
 樓主| AMAT 發表於 2009-10-4 05:22:11 | 只看該作者
起碼我地唔知佢除左AV之外仲會做乜

印象中AV女優多戲的劇集只有一套"下北GLORY DAYS",除左男主角的女友同其中一個女角外,其他全部都係AV女優(包括蒼井空),除此之外令個COMMONER一講就知的AV女優真係得飯島愛
馬輝 發表於 2009-10-4 02:00

咁飯島愛果時唔算太多有質素O既AV女優.....有名唔出奇......

宜家AV女仲有好多O野做O架....
做攝影會,性感,但唔會除晒衫
拍寫真,收費DOWNLOAD果O的
拍電視,好多啦,如果你留意TV ASAHI,佢地差唔多每季都有O的成人級電視劇係深夜播出,好多AV女參與.....例如孃王,仲有男仔果套,下北GLORY DAY......仲有好多好多套....另外仲會出演正常電視劇....例如LAST FRIEND同神探伽里略就有AV女出演
出國做SHOW啦,台灣成日都有佢地攝影會或訪問會,係香港先咁少
仲有好多PRODUCT類產品
日本成人遊戲節目

總之數之不盡......
清清 發表於 2009-10-4 21:07:37 | 只看該作者
咁飯島愛果時唔算太多有質素O既AV女優.....有名唔出奇......

宜家AV女仲有好多O野做O架....
做攝影會,性感,但唔會除晒衫
拍寫真,收費DOWNLOAD果O的
拍電視,好多啦,如果你留意TV ASAHI,佢地差唔多每季都有O ...
AMAT 發表於 2009-10-4 05:22

唔講唔知原本AV女優有咁多出路,壇主係壇主無所不知
 樓主| AMAT 發表於 2009-10-5 01:05:55 | 只看該作者
唔講唔知原本AV女優有咁多出路,壇主係壇主無所不知
清清 發表於 2009-10-4 21:07

因為宜家賣碟搵唔到錢.....一隻碟先可能賣得一萬隻....甚至可能只係得幾千隻.....
紅O既女優都係每套片賣得一萬隻咁上下數......

唔搵多O的方法嚟開拓財源,果O的片商咪{banned}!?仲有果O的女優經理人公司邊到有錢賺!?

梗係物盡其用~
清清 發表於 2009-10-5 01:13:44 | 只看該作者
因為宜家賣碟搵唔到錢.....一隻碟先可能賣得一萬隻....甚至可能只係得幾千隻.....
紅O既女優都係每套片賣得一萬隻咁上下數......

唔搵多O的方法嚟開拓財源,果O的片商咪{banned}!?仲有果O的女優經理人公 ...
AMAT 發表於 2009-10-5 01:05

咁會唔會有外賣服務架?
memberbilly 發表於 2009-10-5 02:49:53 | 只看該作者
我相信一定有
 樓主| AMAT 發表於 2009-10-5 02:53:25 | 只看該作者
咁會唔會有外賣服務架?
清清 發表於 2009-10-5 01:13

退咗役,冇人搵佢再拍AV,就有機會去做......但係將會非常貴,仲未必有本番,因為人地話晒係明星過,O的鋪頭實會開天殺價.

又或者宜家新興就退役AV做夜總會,但都係極高級果隻....仲要係陪你飲杯ONLY,其他免問.....

再唔係就去跳豔舞.歌舞伎町果到有好幾間有前AV女跳豔舞O既表演場地.
 樓主| AMAT 發表於 2009-10-5 02:57:50 | 只看該作者
O的經理人唔會咁易推O的女仔去出鐘,要推佢地出鐘唔駛花咁多宣傳.
一個AV女優可以為公司帶嚟O既收益,可能係唔少.
如果萬一推佢出鐘,導致佢有病,懷孕等,對經理人公司可能會損失好大.
因為可能個經理人同O的發片商簽咗拍五套,點之三套就出咗事.....咁個經理人公司賠死俾發片商都似......

所以係唔會發生呢O的問題.

通常都係.......拍有碼片,唔得推佢去拍O的變態O的,重口味O的,再唔得推佢拍素人,再唔得就拍冇碼.....
呢個過程都已經係講緊有十套片O既時間.......中間仲有好多攝影會呀,拍寫真等等.....

再唔得,咪解約.
之後環境係點.........呢O的就冇人知喇.