RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: gegegum
打印 上一主題 下一主題
收起左側

禽日深圳漂移比赛唔知成績如何?

[肥佬] 發表於 2009-8-12 12:05:52 | 只看該作者
[肥佬] 發表於 2009-8-12 12:07:16 | 只看該作者
香港代表真系好強...再一次恭喜你地羅到好成績
開始我好睇好肥佬的..真可惜..希望你下次可以羅到好成績
GT-POWER 發表於 2009-8-12 08:52

小弟技術有待磨練...國內車手既質數相當之高
djs7 發表於 2009-8-13 17:08:41 | 只看該作者
通过今次比赛觉得香港选手真系技术好高,心态同情绪都好稳!呢一点远远优胜于国内选手!想问问肥佬\杰佬\阿赞\阿和你地呢对车队叫咩名啊?好似都未公布过,经过几次交流同比赛,我都认得到你地7788咯!呵呵!
[肥佬] 發表於 2009-8-13 19:35:05 | 只看該作者
通过今次比赛觉得香港选手真系技术好高,心态同情绪都好稳!呢一点远远优胜于国内选手!想问问肥佬\杰佬\阿赞 ...
djs7 發表於 2009-8-13 17:08

我地只係幾個人一齊練車...並冇成立任何隊伍...
你係咪鈍鈍兄呀
wen_jc 發表於 2009-8-14 15:54:27 | 只看該作者
呢次好玩啊~ 超多高手  就系太热咯~   你地香港代表 上台都好稳定·~手痕  期待hk的比赛!
djs7 發表於 2009-8-14 17:10:42 | 只看該作者
我地只係幾個人一齊練車...並冇成立任何隊伍...
你係咪鈍鈍兄呀
[肥佬] 發表於 2009-8-13 19:35

呵呵,原来肥佬CHING仲记得我!
djs7 發表於 2009-8-14 17:25:33 | 只看該作者
HK既DRIFTER系米系SD HOBBY果个论坛发言多呢?果个论坛国内好难上得到,要用代理服务器先得!所以好少睇到你地既话题!再想问问counter steering你地研究成点啊!我地都好有兴趣!
[肥佬] 發表於 2009-8-14 22:08:18 | 只看該作者
HK既DRIFTER系米系SD HOBBY果个论坛发言多呢?果个论坛国内好难上得到,要用代理服务器先得!所以好少睇到你地既话题!再想问 ...
djs7 發表於 2009-8-14 17:25

果邊论坛係HK RC DRIFTER既集中地
[肥佬] 發表於 2009-8-14 22:09:51 | 只看該作者
counter steering 小弟都有玩(YOKOMO BDM)...好好玩 , 好像真...
但改裝PARTS好難買...所以都只係得好少人玩...
但據知日本方面已經開始有改counter steering 既 PARTS 買...
所以香港應該會愈來愈多人玩.....

不過唔知國內有冇呢D貨返得到
[肥佬] 發表於 2009-8-14 22:10:59 | 只看該作者
呵呵,原来肥佬CHING仲记得我!
djs7 發表於 2009-8-14 17:10

當然有留意...你的技術比上次進步了不少
djs7 發表於 2009-8-15 02:50:48 | 只看該作者
counter steering 小弟都有玩(YOKOMO BDM)...好好玩 , 好像真...
但改裝PARTS好難買...所以都只係得好少人玩...
但據知日本方面已經開始有改counter steering 既 PARTS 買...
所以香港應該會愈來愈多人玩.....:ki ...
[肥佬] 發表於 2009-8-14 22:09

可能都要你地帮手订!不过讲真,漂移车既周边改装产品梗会系YOKOMO既先推出,而国内YOKOMO既玩家属少数!各方面都无HK甘成熟!所以可能到时要麻烦CHING你地啦!幸好我都系YOKOMO FANS!
djs7 發表於 2009-8-15 02:53:51 | 只看該作者
當然有留意...你的技術比上次進步了不少
[肥佬] 發表於 2009-8-14 22:10

呵呵,我仲记得YOKOMO DRIFT MEETING我同ANDY决赛时连赛7ROUND,又逢午餐时间,应该系肥佬CHING你带头大叫"我地好肚饿啦!!!!!"
djs7 發表於 2009-8-15 03:09:25 | 只看該作者

我仲记得阿邦同阿赞当时都系同我都系E组,但今次阿邦入左A组,阿赞入左D组,都进步左吾少,你领奖张相表情搞怪!令我有好深印象!
johnson7ity 發表於 2009-8-22 00:11:55 | 只看該作者
哈哈,你们都是高手