RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: ftbingobingo
打印 上一主題 下一主題
收起左側

M05PRO TAC SPEC完成

byron.C 發表於 2009-6-30 20:44:22 | 只看該作者
冷靜 ~~~ 等有車殼版本...
 樓主| ftbingobingo 發表於 2009-6-30 21:06:58 | 只看該作者
楓仔 發表於 2009-6-30 21:28:36 | 只看該作者
諗諗下,差不多成千元一部膠件車,同其他加多少少的4WD靚料車比 (e.g. a210ss , mrr2 2.1v , atlas,VM II etc.)
好像唔太化算.....?????  不過今日都出左車.....
 樓主| ftbingobingo 發表於 2009-6-30 21:47:47 | 只看該作者
諗諗下,差不多成千元一部膠件車,同其他加多少少的4WD靚料車比 (e.g. a210ss , mrr2 2.1v , atlas,VM II etc.)
好像唔太化算.....?????  不過今日都出左車.....
楓仔 發表於 2009-6-30 21:28

消費品, 使得過癮咪得law, 玩都要計到咁盡好似返工/供樓/做生意咁為咩? 我以前都會諗"底唔底"依個問題, 依家覺得"玩得/砌得開心就最抵", 好似師兄咁出左車係咪爽d呢
楓仔 發表於 2009-6-30 21:57:06 | 只看該作者
消費品, 使得過癮咪得law, 玩都要計到咁盡好似返工/供樓/做生意咁為咩? 我以前都會諗"底唔底"依個問題, 依家覺得"玩得/砌得開心就最抵", 好似師兄咁出左車係咪爽d呢
ftbingobingo 發表於 2009-6-30 21:47

其實只係想買左先,不過冇乜興趣砌.....
架VM II都冇心機砌......
ryancmlam 發表於 2009-6-30 23:01:28 | 只看該作者
YES. totally agree "消費品, 使得過癮咪得law"
minimini 發表於 2009-6-30 23:45:29 | 只看該作者
ftbingobingo 發表於 2009-6-30 21:47

完全同意.........

如果吓吓計住 "抵唔抵"........咁不如唔好買唔好玩.........慳番 d 錢......咁就最 "抵".......
smallfaifai 發表於 2009-7-1 15:02:45 | 只看該作者
完全同意.........

如果吓吓計住 "抵唔抵"........咁不如唔好買唔好玩.........慳番 d 錢......咁就最 "抵".......
minimini 發表於 2009-6-30 23:45

完全贊同!最緊要玩得過癮!
當然,有抵o既o野我會加速入貨,哈哈哈哈~~
li5115 發表於 2009-7-2 02:48:35 | 只看該作者

都等咗咁耐唔差在果小小。
決定買 普通版,因為大部份 option 巳經在手。
等 金屬頭轉向杯,轉向 和 摩打座 到齊就開工。