RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7024|回復: 5
收起左側

請勿在技術討論區內嘈交及推廣產品

關閉 [複製鏈接]
AMAT 發表於 2009-6-13 18:58:05 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
技術討論區乃作為討論遙控玩意之技術問題.

有任何新產品之推廣,請到遙控產品最新消息發布區發布.

有任何爭吵請自行出去嘈,唔好係技術討論區或工房任何版內嘈交.

我已經寫明唔好嘈交.唔好再俾我睇到有人係技術討論區嘈交.
再見到的話,任何有份參與果個嘈交POST O既,一律停止其會員戶口.

敬請留意
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-13 23:29:45 | 顯示全部樓層
有關今日係船版嘈交O既版友,唔駛再PM我問點解會被停止會員戶口.

我係四小時前已經寫明.

敬請留意.
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-13 23:40:59 | 顯示全部樓層
想開返ACCOUNT O既,必須向本人保證永久不再於工房參與或刻意引起任何爭吵.
如有再犯就會永久停止其會員戶口.其保證聲明我亦都會永久置於公告版,以作引鑑.

敬請留意.
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-15 18:16:08 | 顯示全部樓層
本人SkyBread向RC-Evolution網站管理員作出以下承諾,
本人永久不再於RC-Evolution參與或刻意引起任何爭吵,
此保證由所有瀏覽者作見證,
如本人遺反以上承諾,
將以永久停止本人之會員戶口以作處分。

任何如要轉載以上承諾,
必須全文抄錄,
否則失去其法律效力。

SkyBread
2009年6月15日
 樓主| AMAT 發表於 2009-6-22 16:35:41 | 顯示全部樓層
本人jackyming.向RC-Evolution網站管理員作出以下承諾,
本人永久不再於RC-Evolution參與或刻意引起任何爭吵,
如本人遺反以上承諾,
 樓主| AMAT 發表於 2009-7-17 11:53:26 | 顯示全部樓層
本人kockok向RC-Evolution網站管理員作出以下承諾,
如本人遺反以上承諾,