RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: chukamchunhkac
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ME31----(28/12更新左相)

GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 14:09:41 | 只看該作者
都要等樓主落實作賽啊!!!!

樓主自己整唔到既~~~就快d叫佳佳幫你整個一條新架吧
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-6-4 14:10:56 | 只看該作者
135# GUITAR_VIP

我一路都唔係話我個車頭無間題,只不過覺得有d人講完唔好又無解決方案實在等如無講。只不過如果你以這種態度相向的話,我亦唔打算逃避了。雖然說不出何月何日,但不久既將來...在冬天前,我一定會去一次大埔的!(改自某漫畫第15冊)
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 14:26:33 | 只看該作者
135# GUITAR_VIP

我一路都唔係話我個車頭無間題,只不過覺得有d人講完唔好又無解決方案實在等如無講。只不過如果你以這種態度相向的話,我亦唔打算逃避了。雖然說不出何月何日,但不久既將來...在冬天前,我 ...
chukamchunhkac 發表於 2009-6-4 14:10

我理得你去唔大埔姐~~

你串我架車~車頭同你一樣咁屎~仲要爆左3次羅~~~咁就黎挑下先啦~口舌之爭多魚

咁你而家即係挑唔挑車姐?

一係yes~一係no 啦~~
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 14:31:13 | 只看該作者
雖然說不出何月何日,但不久既將來... <---

你唔夠膽~咪講no羅~~~~講咩野無限期呀.........100年後挑呀?我死埋啦wo!
man01 發表於 2009-6-4 14:39:46 | 只看該作者
雖然說不出何月何日,但不久既將來...
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 14:31

我唔會挑你
只會同你死過
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-6-4 14:49:00 | 只看該作者
144# GUITAR_VIP

可能我表達能力有間題,亦可能係你接收能力有問題!!

1.受挑
2.今年(唔知何月何日,我無講過連年份都唔知)
3.冬天前
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 15:00:10 | 只看該作者
144# GUITAR_VIP

可能我表達能力有間題,亦可能係你接收能力有問題!!

1.受挑
2.今年(唔知何月何日,我無講過連年份都唔知)
3.冬天前
chukamchunhkac 發表於 2009-6-4 14:49

咁擺明你表達有問題啦~~~鬼知你邊個冬天呀?~講咁多野仲咩姐?你一早咁打啦~

日期2009冬天前

k12  vs  你呢架青衣製既me31

大把人睇住~~~你呢架車完成之時~~就係挑車之時~~~到終點後~~所有野錄片作實~~~
odaan 發表於 2009-6-4 15:03:38 | 只看該作者
92# SPAWN
我知,但係我唔會行街,只行場地,整個時亦只預行場地,因為個車架離地好低下!撞?唔怕,你撞落黎我個車頭會爆,但隨之而黎,就係撞埋我大陣條角鋁度!
chukamchunhkac 發表於 2009-6-3 00:43

做乜成日講到架巴士好襟撞 ??
郁 D 話撞完仲有角鋁 .... 乜角鋁真係好硬咩 ??
甘呢 D 叫咩 ??
http://www.rc-daily.com/forum/viewthread.php?tid=3757&extra=page%3D1

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

小弟無意冒犯

只想講 , 每部車都係車主心血 , 如果以 "撞" 既心態去設定 , 將自己既歡樂建築係人地既痛苦 / 損失之上 , 此舉並不健康
意外時有發生 , 強化只為減輕意外之損傷 , 並唔係作為主動撞擊既武器

要知道 , 天下武功 , 無堅不破
減少傷害只為下策 , 避免傷害才是上策
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 15:08:42 | 只看該作者
做乜成日講到架巴士好襟撞 ??
郁 D 話撞完仲有角鋁 .... 乜角鋁真係好硬咩 ??
甘呢 D 叫咩 ??
http://www.rc-daily.com/forum/vi ... &extra=page%3D1
http://i107.photobucket.com/albums/ ...
odaan 發表於 2009-6-4 15:03

老老實實~~~呢d碼我唔使用機都整到~~~~但貨車設計唔同巴屎

貨車高陣簡單易諗~~~如果好似咁整~~metal 碼 + 鬼面罩~~~撞個時就係屈曲羅絲

但唔怕既~~benz離地高

何況防撞係防意外~~~唔係拎黎鬥撞

要知道 , 天下武功 , 無堅不破
減少傷害只為下策 , 避免傷害才是上策

呢句好正~~~我好認同
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-6-4 15:09:42 | 只看該作者
147# GUITAR_VIP

K12??
odaan 發表於 2009-6-4 15:15:24 | 只看該作者
老老實實~~~呢d碼我唔使用機都整到~~~~但貨車設計唔同巴屎

貨車高陣簡單易諗~~~如果好似咁整~~metal 碼 + 鬼面罩~~~撞個時就係屈曲羅絲

但唔怕既~~benz離地高

何況防撞係防意外~~~唔係拎黎鬥撞
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 15:08

上次我真係有比意見 , 講兩粒螺絲夠唔夠力
甘意見遮 , 講完唔岩聽我咪收水囉
點知無里頭又約我鬥撞 , 我明知我要鑼出黎 , 鏟泥機隻鏟我都鑼到
但唔通我無情情約人開波咩 ??
唔出聲當睇唔到

但係一陣又約第二個鬥撞 , 乜真係甘撞得咩 ??
心態歪左
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 15:22:39 | 只看該作者
上次我真係有比意見 , 講兩粒螺絲夠唔夠力
甘意見遮 , 講完唔岩聽我咪收水囉
點知無里頭又約我鬥撞 , 我明知我要鑼出黎 , 鏟泥機隻鏟我都鑼到
但唔通我無情情約人開波咩 ??
唔出聲當睇唔到

但係一陣又約第 ...
odaan 發表於 2009-6-4 15:15

你誤會了~~我唔係串你咀~~事實係.............
我真係試過~~~金屬牛欄 + 原裝塊鐵片............大撞後........係屈左兩粒羅絲......

GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 15:25:12 | 只看該作者
幾撞得都係假~~~避免意外才是上策呀
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 15:26:38 | 只看該作者
147# GUITAR_VIP

K12??
chukamchunhkac 發表於 2009-6-4 15:09

我架貓巴k12@@"  vs 你架me31 ma~~~
odaan 發表於 2009-6-4 15:29:18 | 只看該作者
你誤會了~~我唔係串你咀~~事實係.............
我真係試過~~~金屬牛欄 + 原裝塊鐵片............大撞後........係屈左兩粒羅絲......

GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 15:22

但係我上係陣架喎~~
odaan 發表於 2009-6-4 15:35:59 | 只看該作者
幾撞得都係假~~~避免意外才是上策呀
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 15:25

如果置之不理 , 好快會變成軍備競賽 , 車聚出到黎可能架架都係坦克 ......
因為個個都怕比人撞
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 15:39:16 | 只看該作者
但係我上係陣架喎~~
odaan 發表於 2009-6-4 15:29

當你好似我咁大撞~~bumper 下面隊大石

金屬鬼面罩唔會爆~~~金屬碼又唔爆~~咁會邊度有事?

我都起碼有塊鐵片~會屈曲~~潟下力~~但都要死羅絲~~(當然係撞得好勁啦..)

但~~如果你set野真係可以硬到咩事都無~~~我都好想你幫我整一set俾利達...<<.(認真~唔係玩野)
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-6-4 15:41:24 | 只看該作者
154# GUITAR_VIP

我以為鐵巴K12
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 15:42:26 | 只看該作者
154# GUITAR_VIP

我以為鐵巴K12
chukamchunhkac 發表於 2009-6-4 15:41

sorry law~~
odaan 發表於 2009-6-4 15:49:12 | 只看該作者
當你好似我咁大撞~~bumper 下面隊大石

金屬鬼面罩唔會爆~~~金屬碼又唔爆~~咁會邊度有事?

我都起碼有塊鐵片~會屈曲~~潟下力~~但都要死羅絲~~(當然係撞得好勁啦..)

但~~如果你set野真係可以硬到咩事都無~~~我都好想你幫我整一set俾利達...<<.(認真~唔係玩野)
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-4 15:39

你試過就知~~
利達好似係 Volvo , 但係 Volvo 難造形

不過你望下我既排期, 吊機完就鏟泥機 , 然後就係拖架

不過呢個 post 係樓主既 , 我就此擱筆 , 騎劫完畢