RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 有勇冇謀
打印 上一主題 下一主題
收起左側

4月10日(復活節假期) sunny 屯門告別活動(請在此post相片發放)

sing2008 發表於 2009-4-12 13:31:48 | 只看該作者
卍亮卍 發表於 2009-4-12 13:32:00 | 只看該作者
呵呵 雖然都係620 但唔夠現在個D 620正=_=
sing2008 發表於 2009-4-12 13:34:53 | 只看該作者
呵呵 雖然都係620 但唔夠現在個D 620正=_=
卍亮卍 發表於 2009-4-12 01:32 PM

都係正呀
小角仔 發表於 2009-4-12 14:01:23 | 只看該作者
86# 小角仔
你哋兩位都好肥美
man01 發表於 2009-4-12 12:09

我好瘦架咋
小角仔 發表於 2009-4-12 14:04:38 | 只看該作者
都似呀,不過我諗緊俾人整定係自己整
sing2008 發表於 2009-4-12 13:31

更係自己整啦 !!
alonso01 發表於 2009-4-12 23:14:33 | 只看該作者
到我出相喇, 由於想保持原汁原味, 所以各車手嘅樣將唔會被cover

當日主角兼搞手sunny之道路工程車

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

甩櫃我之前試過, 甩磨盤真係第一次

登錄/註冊後可看大圖

馬輝重運首席重拖, 4擔scania highline

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

消防佬俾我舊5000mah/15C同埋佢自己啲甩皮甩骨嘅電線搞到新燈電變報銷, 車主要由龍門居Circle K抽住架車行到去龍門居尾(皇珠路底)先搵到拖車服務

登錄/註冊後可看大圖

乘機偷拍升降台嘅英姿

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

屯門星爺最新作品, Scania R47.5 TopHighLine, 由於個樣有啲似泰國凸產慢爬走地雞, 所以我幫佢改咗個泰國名Top Lie High

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Topline與Tophighline嘅比較

登錄/註冊後可看大圖

亮亮嘅銀Topline

登錄/註冊後可看大圖

Barry黃雞

登錄/註冊後可看大圖

陳生之殘雞英, 稍後仲有陳生嘅最新影相姿勢

登錄/註冊後可看大圖

雞役

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

再嚟屯門文傷心戰車

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Benz組得兩架, 中遠嘅中港車同埋正凸暴走

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

拖頭仲整緊, 影住隻櫃先

登錄/註冊後可看大圖

屯門大會堂合照

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

皇上:「陳生平身」

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

臨別秋波, 屯門時代廣場麥記, 屯門歷史最悠久嘅麥記將於4月尾搬舖, 所以專登走去影返張相, 第一次去影亦都可能係最後一次

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
alonso01 發表於 2009-4-12 23:23:14 | 只看該作者
同場加影
巴士界猛人dennis兄嘅城巴511

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
WYMAN 發表於 2009-4-12 23:31:54 | 只看該作者
107# alonso01
thx 安哥
中遠 發表於 2009-4-12 23:37:17 | 只看該作者
陳生影部巴士影到想衝入去今滯,熱衷非常。。。
中遠 發表於 2009-4-12 23:37:34 | 只看該作者
陳生影部巴士影到想衝入去今滯,熱衷非常。。。
WYMAN 發表於 2009-4-12 23:40:19 | 只看該作者
110# 中遠
咁樣叫做巴士迷
中遠 發表於 2009-4-12 23:43:00 | 只看該作者
文兄講法,小弟認同。。。
WYMAN 發表於 2009-4-12 23:48:23 | 只看該作者
文兄講法,小弟認同。。。
中遠 發表於 2009-4-12 23:43

陳生post相睇到眼花,安哥pos相幾清晰
chan951130 發表於 2009-4-12 23:51:16 | 只看該作者
, 一年得一次
....
家豪 發表於 2009-4-12 23:53:05 | 只看該作者
重有其他師兄靚過我
浩仔 發表於 2009-4-12 04:27

見到師兄架車~小弟流口水
家豪 發表於 2009-4-12 23:56:04 | 只看該作者
WYMAN 發表於 2009-4-12 23:48

認同你既說法
WYMAN 發表於 2009-4-13 00:03:38 | 只看該作者
116# 家豪
哩個係鐵一般的事實
家豪 發表於 2009-4-13 00:06:33 | 只看該作者
116# 家豪
哩個係鐵一般的事實
WYMAN 發表於 2009-4-13 00:03

哈~唉,今日好灰.出到kws問,
間間都冇我想要個隻摩打齒,
又話過2個星期先有= =
alonso01 發表於 2009-4-13 00:15:17 | 只看該作者
WYMAN 發表於 2009-4-12 11:48 PM

陳仔啲相質素都唔差, 起碼好過之前好多, 以前又out-focus, 又手震, 好似盲佬影相咁, 但係呢個小朋友好懶, 啲打直影嘅相就咁擺上嚟, 又唔擰返佢, 搞到我地要打側個頭嚟影, 阿陳仔你要檢討下呢樣嘢
家豪 發表於 2009-4-13 00:18:35 | 只看該作者
陳仔啲相質素都唔差, 起碼好過之前好多, 以前又out-focus, 又手震, 好似盲佬影相咁, 但係呢個小朋友好懶, 啲打直影嘅相就咁擺上嚟, 又唔擰返佢, 搞到我地要打側個頭嚟影, 阿陳仔你 ...
alonso01 發表於 2009-4-13 00:15

好到point呀,安哥