RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: WallaceNg
打印 上一主題 下一主題
收起左側

mini inferno改咩好

tonyho88888 發表於 2009-4-28 15:17:46 | 只看該作者
套油壓可以去KWS、鴻聲有 $160 一set 4條或街頭間舖都有、貴D但有spare 彈弓換好似$1804條
jackyrc 發表於 2009-4-29 01:59:46 | 只看該作者

因為買件容易.
今天買左3-Racing油壓架$60,(三兩日去買1次.今個月都用左吾小錢)現在提起Inferno我都有d驚.
 樓主| WallaceNg 發表於 2009-4-29 07:33:18 | 只看該作者
係,我都係因為佢係kyosho出先買
kws買唔到件都可以上網搵到
大陸過d parts 係kws冇就真係幾頭痛
tonyho88888 發表於 2009-4-29 09:51:48 | 只看該作者
師兄$60咁平!.......邊度買我都想買多一set.
jackyrc 發表於 2009-4-29 23:21:25 | 只看該作者
是金屬油壓(架).$60.
金屬油壓一套4支見$160.
3RACING金屬油壓一套4支最近吾多見.
jackyrc 發表於 2009-4-29 23:24:57 | 只看該作者
吾好意思.想問勝利道.那店是叫快捷嗎.(同KWS.是一樣同一間嗎).
另如果想買1/18.有多少店舖可以買.
tonyho88888 發表於 2009-4-30 00:04:41 | 只看該作者

師只、我所知快捷係旺角自由道13號F地 下                                                                                                                                                                         web site:www.jethobby.com
jackyrc 發表於 2009-4-30 23:08:07 | 只看該作者

SORRY.自由道同勝利道.是T字形街道.我經常會亂.平時懂得在廣華街行去.但講解地點吾掂.吾導了大家.SORRY.
勞力士 發表於 2009-5-3 03:31:49 | 只看該作者
我都有部.