RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Q-pet
打印 上一主題 下一主題
收起左側

09年3月1牛頭角至油塘放車活動..相片己送上..活動發佈區

馬輝 發表於 2009-3-2 00:31:50 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
am7072 發表於 2009-3-2 00:33:48 | 只看該作者
原帖由 GUITAR_VIP 於 2009-3-2 00:19 發表

原來你就係AM7072~ ~~你好呀~~~

係呀 你好
GUITAR_VIP 發表於 2009-3-2 00:36:20 | 只看該作者
THX 馬輝>3<!!!!

DINNER時~~你幾時埋左黎影我地張台架~~?唔知既

個巴屎站俾D貨車攻含晒
GUITAR_VIP 發表於 2009-3-2 00:37:35 | 只看該作者
原帖由 am7072 於 2009-3-2 00:33 發表

係呀 你好

希望第日有機會過海同你地團團玩啦
馬輝 發表於 2009-3-2 00:38:14 | 只看該作者
原帖由 GUITAR_VIP 於 2009-3-2 00:36 發表
THX 馬輝>3

個張係走上一層放用長鏡影的
lmf002 發表於 2009-3-2 00:42:33 | 只看該作者
I like the pink bus and the bus station ..... very nice
GUITAR_VIP 發表於 2009-3-2 00:42:52 | 只看該作者
原帖由 馬輝 於 2009-3-2 00:38 發表

個張係走上一層放用長鏡影的

無野講....OK U WIN...........我已俾你吹到脹左
am7072 發表於 2009-3-2 00:48:15 | 只看該作者
原帖由 GUITAR_VIP 於 2009-3-2 00:42 發表

無野講....OK U WIN...........我已俾你吹到脹左

但馬輝兄無影鞋舖喎
alonso01 發表於 2009-3-2 00:52:48 | 只看該作者
好彩冇嚟, 因為唔太鐘意玩車過程中有抄耳音樂助慶
GUITAR_VIP 發表於 2009-3-2 00:53:10 | 只看該作者
原帖由 am7072 於 2009-3-2 00:48 發表

但馬輝兄無影鞋舖喎

但佢影到那碟叉雞飯色澤分明
GUITAR_VIP 發表於 2009-3-2 00:58:03 | 只看該作者
原帖由 alonso01 於 2009-3-2 00:52 發表
好彩冇嚟, 因為唔太鐘意玩車過程中有抄耳音樂助慶

我今日FUNG足全日 ~~但都唔夠觀塘道D 1:1車聲FUNG.....
alonso01 發表於 2009-3-2 00:58:41 | 只看該作者
你都唔夠人地個喇叭大
chan951130 發表於 2009-3-2 00:59:05 | 只看該作者
銓銓上左鏡
ac1111hk 發表於 2009-3-2 00:59:32 | 只看該作者
哇咁快手既.....我係中間加入既白色volvo拖頭呀..利達叫我黑鬼...因為...我jj ....一買完櫃就黎玩

咁多位師兄真係好靚呀d車車....真係太好玩啦...快d在搞多次
仲要多謝利達金日幫我整車同比野我..仲有借電 thx...
金日可惜既係我嫁車好多意外=.=...爆左個妖流同太陽擋=.=..."
GUITAR_VIP 發表於 2009-3-2 01:00:35 | 只看該作者
原帖由 alonso01 於 2009-3-2 00:58 發表
你都唔夠人地個喇叭大

因為我愛小喇叭
am7072 發表於 2009-3-2 01:00:45 | 只看該作者
原帖由 GUITAR_VIP 於 2009-3-2 00:53 發表

但佢影到那碟叉雞飯色澤分明

ok..this time u win
am7072 發表於 2009-3-2 01:01:51 | 只看該作者
原帖由 ac1111hk 於 2009-3-2 00:59 發表
哇咁快手既.....我係中間加入既白色volvo拖頭呀..利達叫我黑鬼...因為...我jj ....一買完櫃就黎玩

咁多位師兄真係好靚呀d車車....真係太好玩啦...快d在搞多次
仲要多謝利達金日幫 ...

你架車都好靚呀
白色Volvo我好鐘意
GUITAR_VIP 發表於 2009-3-2 01:02:32 | 只看該作者
原帖由 ac1111hk 於 2009-3-2 00:59 發表

仲要多謝利達金日幫 ...

爆塊妖牛~甩下太陽擋..就叫多意外?......咁以後有排你受
ac1111hk 發表於 2009-3-2 01:03:45 | 只看該作者
原帖由 GUITAR_VIP 於 2009-3-2 01:02 發表

爆塊妖牛~甩下太陽擋..就叫多意外?......咁以後有排你受

快d玩車啦咁......凸
ac1111hk 發表於 2009-3-2 01:04:10 | 只看該作者
原帖由 am7072 於 2009-3-2 01:01 發表

你架車都好靚呀
白色Volvo我好鐘意