RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: Patrick6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

手拉軟晒無力!

popowong 發表於 2006-5-17 13:10:19 | 只看該作者
原帖由 Timothypychan 於 2006-5-17 08:46 發表
Patrick兄, 小心用Roto Start 2, 好易掃齒

我發現我之前掃左個隻 Roto Start 2 d 齒虛位好寬敞下... 所以一揵即掃
宜家隻新 Roto Start 2 d 齒虛位好緊迫下...
品質都唔穩定既
iCoke 發表於 2006-5-17 13:14:39 | 只看該作者
唉~~~砌鬼砌馬咩 舊既賣唔出新既返唔到黎  灰鬼晒  開價開得貴又話我貴 開得平又話可能有問題 我都話左包試嫁啦 一係就無理頭開我唔要控 600$ ~ 600$ 不如我比600$出黎改野玩返佢唔好=.="""
咁就粉碎左我買新車既美夢了
我問過我部車果份金屬頭中尾差速 好鬼貴下.............. 賣唔出既話就大改佢 買埋hn果6條萬向 唔改呢d落唔到30vg

mark999hk 發表於 2006-5-17 13:18:57 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-5-17 01:14 PM 發表
唉~~~砌鬼砌馬咩 舊既賣唔出新既返唔到黎  灰鬼晒  開價開得貴又話我貴 開得平又話可能有問題 我都話左包試嫁啦 一係就無理頭開我唔要控 600$ ~ 600$ 不如我比600$出黎改野玩返佢唔好=.="""
咁 ...

this is a good idea........just keep it and make it to be a super truggy........if I buy the HN, I will let you play~~heehee
WTO 發表於 2006-5-17 13:23:15 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-5-17 13:14 發表
咁 ...

叫佢留番啲錢扎袋
mark999hk 發表於 2006-5-17 13:27:33 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-5-17 01:14 PM 發表
咁 ...

I pay $700~~haha
iCoke 發表於 2006-5-17 13:29:00 | 只看該作者
把鬼火豪個車價出黎 拎個hn車價出黎喪改佢 改到 st-r 士樣
 樓主| Patrick6 發表於 2006-5-17 14:28:53 | 只看該作者
原帖由 popowong 於 2006-5-17 13:02 發表

嘩! 隻15t我有呀! 仲想買13t! 早d搵我呀ma!
我仲有隻 18t

13t 我有呀, 你pm 我啦