RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 周百通
打印 上一主題 下一主題
收起左側

LEOPARD2A6

wbn 發表於 2008-6-24 22:38:27 | 顯示全部樓層

回復 9# 的帖子

波箱齒輪全部都用膠,會吾會吾耐用呢?
wbn 發表於 2008-6-24 23:37:20 | 顯示全部樓層

回復 20# 的帖子

咁都ok,我念加上佢密封個波箱,對耐用性都有一定好處。

我發覺雙星d rc tanks 水準不一,tiger 1 好好,但 panther g就真係嘛嘛,多問題,車身又吾仔細,仲要比多d錢!所以都想知道下架leopard 2質素如何。
wbn 發表於 2008-7-2 23:50:05 | 顯示全部樓層
原帖由 周百通 於 2008-7-2 20:49 發表
售后服務:最低限度要協助顧客解決問題,唔好話唔關本店事幫你唔到!
舉例:如果我在日本欏埋袋野同果間廠講,未拆袋發現了少了一粒V10。
間廠一定係即刻送番一粒同連續講幾聲(對不起),哩D先係售后服務。

少左零件吾幫手!呢d店舖真係有問題,買件貨咁多零件,吾通用一個鐘當面點算好先走!

我買雙星架panther,反到家兩日後先發現波箱少左下面紅圈內的枝柱,拿回店舖,個老闆即時從佢d後備波箱拆下少左果件,裝反比我,仲係咁講吾好意思。

登錄/註冊後可看大圖
wbn 發表於 2008-7-2 23:59:07 | 顯示全部樓層
咁多架2A6,真係好睇。睇周兄d相,雙星架2A6真係做得幾好,最正係個炮塔基座,應該可以令炮塔同車身接合更完美。

不過我都係比較鐘意二戰坦克。