RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: ShipKing
打印 上一主題 下一主題
收起左側

苦戰光頭山

ShipKing 發表於 2008-6-16 00:47:12 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今日戰後實況光頭山一役, 我們眾弟兄都諗住整低呢條惡徒.
無奈佢部 L2A6的確係性能卓越. 無論速度爬力, 操控都去到化景,
上山過山, 落水過水. 比佢仗著呢部坦克之皇橫行光頭山, 打到我地落花流水,
連我部tiger I 都比佢推到反肚. 獵豹都要搵定走.
終於苦戰數拾回合後, 都要大撤退. 回營從新部署準備 7月1日 進行反擊戰.
現急 CALL 自願軍參戰.
 樓主| ShipKing 發表於 2008-6-16 23:20:07 | 顯示全部樓層
唏! 有 friend 預備重金向軍火商購入 L2A6.
組織 NATO 戰車排進行反擊戰!
呢餐大獲啦!
 樓主| ShipKing 發表於 2008-6-18 01:43:00 | 顯示全部樓層
嘩! 周司令你都唔好咁呀! 我又冇錢買住, 你直情想我死, 放套咁詳細 L2A6 出來.
呢架直頭好車來. 我睇左實幾晚訓唔著. 快d 你入貨先!
 樓主| ShipKing 發表於 2008-6-19 23:57:43 | 顯示全部樓層
周司令呢個幻覺坦克變成實體啦.
快! 督促工程部組裝, 7月1上戰場.
又有 HATAKASHI 助戰, 呢個TANK PARTY
愈來愈好玩囉, 又有靚車可以睇!

重有聽軍火商講 8月中有 4號戰車+ 埋有消息話11月倒
星星出 M1A1 依拉克戰場款出廠!  攞命未??? 各位國防部長準備 BUGET 囉喂!
 樓主| ShipKing 發表於 2008-6-20 23:59:48 | 顯示全部樓層
我都懷疑緊呢檔野係唔係拉登
做老細, D 軍火價亂咁泥,搞到我地d Command 唔知點入貨!