RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 貓鈴鐺
打印 上一主題 下一主題
收起左側

出前一丁4週年紀念

鐵佬 發表於 2008-2-24 18:58:04 | 顯示全部樓層
多謝Dennis兄的分享,我個個星期都會去你的網到欣賞.hahah
好正...........
鐵佬 發表於 2008-2-24 22:30:28 | 顯示全部樓層
dennis兄,其實有時d野放開一點,抄野的,都只係抄唔足,只能係相到睇到表面野,好多位都係睇唔到的,不過抄你的人,唔係百分百抄足呱,抄個個人抄左幾多成呢?
鐵佬 發表於 2008-2-29 06:21:17 | 顯示全部樓層
dennis兄,我想請教你,車頭上層cover,左右收入去的角度尺寸你係點樣計算呢?????????????????
鐵佬 發表於 2008-3-1 00:37:55 | 顯示全部樓層
我都有參(抄)考過dennis兄的技術,可以話無可能抄到足,只可以比到你一點的技術啟發,好多野點都要靠自己諗,去試,就算比哂相你睇,自己能力做到咩程度呢?人地自製套件,自己又有無能力去做呢?好多野都要靠自己經驗得黎.
鐵佬 發表於 2008-3-2 06:25:00 | 顯示全部樓層
係呢,dennis兄,你的巴士平時放係屋企邊個位置,放得耐多唔多塵係車內呢?d車窗位多唔多塵,你會點處理????????//
鐵佬 發表於 2008-3-2 21:31:00 | 顯示全部樓層
dennis兄,你覺得你部一丁應該值幾錢呢?????????????只係你個人認為.
鐵佬 發表於 2008-3-2 21:36:42 | 顯示全部樓層
哈哈,咁個老細係唔係O 哂咀..............