RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: trackcarena
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TC燒烤玩車交流晚會

trackcarena 發表於 2008-1-10 14:16:00 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
TC遙控車場誠邀Midnight Drift Club, LF Drift Team, 雞地Drift Group 及各界玩車朋友(不限飄移)參與是次燒烤玩車交流晚會, 好讓各位玩車朋友互相認識, 互相交流!
日期: 12/01/2008
地點: TC遙控車場
費用: $120(包入場費,食物及水二支)
          歡迎攜眷出席(女士免費)
燒烤於晚上八時開始!
請各位有興趣朋友於網上報名, 以便安排!
希望各位朋友鼎力支持!(接受即場報名)
 樓主| trackcarena 發表於 2008-1-10 22:17:38 | 顯示全部樓層

十分之希望Anthony call多d club友一齊來參與是次交流會,令是次交流會更加熱鬧!
 樓主| trackcarena 發表於 2008-1-11 10:21:39 | 顯示全部樓層
原帖由 ├KEVIN┤ 於 2008-1-11 01:57 發表
如果我唔駛OT一定黎玩下....
但會唔會無得玩M車 ~同埋如果我9點到黎到會唔會無晒位泊車

放心,TC遙控車場已於15/12/2007起,星期三及星期六有時段安排!
7:30pm後:-
01-30分 飄移時段
31-00分 M車及Touring Car時段
你個頭像係motobike,如果泊motobike,一定無問題,private car都一樣無問題,放心!