RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 30749|回復: 238
打印 上一主題 下一主題
收起左側

hino 700 (100﹪完成)..........................十分十分高興

dalelee 發表於 2007-9-23 10:21:34 | 只看該作者 回帖獎勵 |正序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
1/14 hino 700(有價LA  ........................$1100)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

車頭上色件

登錄/註冊後可看大圖

老闆話下一個模 要收番 $1100
故請大家留意
如大家要請你PM我
和過數我先幫你訂
也是大約十日有貨
如果交收地太遠我會收番車$ 及時間 $
因我也是義服幫大家的

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

白色的PARTS我會叫模型鋪出透明色
仲有會出埋benz/volvo的屋仔金屬片,用作安裝用

登錄/註冊後可看大圖

各window雖自己用透明片剪出制作
玻璃窗用文具鋪overhead projector 膠片剪 OK(我比埋你)

登錄/註冊後可看大圖

1.Dalelee (paid)
2.鬼谷組(paid)
3.tommy1218
4.manman2121(paid)
5.sl45w (taken)
6.ibillyleung (paid)
7.C.M.B (taken)
8.D719 (paid)
9.v-volt(paid)
10.BenA32(paid)
11.carlos(paid)
12. 有勇冇謀(paid)
13. 米高貓(paid)
14. orange00 (paid)
15. altezza280t601 (paid)
16. yin (paid)

17. yin (paid in this few day)
18. wai (yahoo)
19. Chi (yahoo)
20. altezza Friend (Paid)
21. minimini (Please pay today)
22. Simon (Paid)

hoching 發表於 2007-10-11 18:43:50 | 只看該作者
原帖由 鐵佬 於 2007-10-11 06:14 發表
果然係模型之達人,陰敬陰敬^^v

dalelee uncle me too
鐵佬 發表於 2007-10-11 06:14:35 | 只看該作者
果然係模型之達人,陰敬陰敬^^v
benkwok88 發表於 2007-10-11 05:58:32 | 只看該作者
師兄~ 你好犀利呀!!
you can sell in eBay ,I thing must take more more $$$$$$$.
bfannycn 發表於 2007-10-10 22:16:19 | 只看該作者
好靚啊?????????????????中毒死
口米灝 發表於 2007-10-10 21:34:00 | 只看該作者
師兄~ 你好犀利呀!!!
等你既報價
椰禮 發表於 2007-10-10 20:29:07 | 只看該作者
個擾流前面好彎下gabo............
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-10 10:39:30 | 只看該作者
完成
LEE兩日會纙去報價
希望可以平D  LA

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

白色的PARTS我會叫模型鋪出透明色
仲有會出埋benz/volvo的屋仔金屬片,用作安裝用

登錄/註冊後可看大圖

各window雖自己用透明片剪出制作
包括倒後鏡用的銅支(但雖自己屈)
BenA32 發表於 2007-10-10 05:38:26 | 只看該作者
nice~!!
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-9 11:17:38 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

沙板
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-9 08:39:47 | 只看該作者
原帖由 BenA32 於 2007-10-9 01:32 發表
師兄!!重有野想問 , 個泥擋會唔會整???

會 車頭ONLY
BenA32 發表於 2007-10-9 01:32:34 | 只看該作者
師兄!!重有野想問 , 個泥擋會唔會整???
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-8 15:38:50 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2007-10-8 15:11 發表

係擾流.....冇打到tim.........
我想問黃色畢地咩樣ga個包裝??同混合畢地有咩分別ga??

佢比混合畢地易批一d
仲有都幾快乾ga

我最like 用佢ga
when i back home i take a photo to you to see see the packing
椰禮 發表於 2007-10-8 15:11:58 | 只看該作者
原帖由 dalelee 於 2007-10-8 13:22 發表

你講車頭定擾流ar??? 

係擾流.....冇打到tim.........
我想問黃色畢地咩樣ga個包裝??同混合畢地有咩分別ga??
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-8 14:55:27 | 只看該作者
原帖由 hoching 於 2007-10-8 14:46 發表
GO !GO! GO!
but  you forget my wheels !

係ar  sorry
果日佢仲在我家冇走ar 
我出唔到去你家ar
仲想見見 ho ching
hoching 發表於 2007-10-8 14:46:33 | 只看該作者
GO !GO! GO!
but  you forget my wheels !
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-8 14:18:00 | 只看該作者
有多位c兄pm我話想要 hino
不如會把我的想法比大家知知先

我同上一次一樣,會纙去模型鋪比佢出模
上一次個scania高屋仔都要$380
今次重好多ar ,只是個擾流也有scania高屋仔咁重ar
我估屋仔要$1100擾流也要 $400
所以今次問完價,報左價比大家後,一定要比$先ar 因太貴la
(我今次冇呾多$幫大家出住先la,出10件咪萬幾

但有d c兄說可不可以只要屋仔不要擾流,但有些要晒一set
但由於要統一流程, 故我只會一set出,因我比較忙sorry 大家
如果唔要擾流你可以買一set番去然後掛左佢(哈哈講笑ja)

最後我真心多謝大家的支持,因我可能上次高屋仔有好多做得未好的地方
可能今次Hino也有做得唔似的地方
但我會不斷改善我的作品的
我也會盡力叫廠商整平d ga

樓主| dalelee 發表於 2007-10-8 13:36:39 | 只看該作者
擾流頭我今日會磨圓d

haahaa
 樓主| dalelee 發表於 2007-10-8 13:22:54 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2007-10-8 12:40 發表

前面果度冇咁凸同埋好弧gabo...............
http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A8t ... q5l/EXP=1191904362/**http%3A//www.hino.com.tw/toyota/image/h03_01a.jpg

你講車頭定擾流ar??? 
椰禮 發表於 2007-10-8 12:40:05 | 只看該作者
原帖由 dalelee 於 2007-10-8 11:22 發表

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

前面果度冇咁凸同埋好弧gabo...............

登錄/註冊後可看大圖