RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: tiger1
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2017 Schumacher re re 1987 World Champion Masami 4wd car

965 發表於 2017-2-2 14:09:30 | 顯示全部樓層
必入! 呢部冇得輸!!

希望 re release 埋 Yokomo Dog and Mugen Bulldog!!
965 發表於 2017-2-5 03:51:17 | 顯示全部樓層
tiger1 發表於 2017-2-2 21:01
無限的bulldog.... IMHO... 基本設計上有無數非常嚴重的問題,除非心底深處有點愛又+上有一堆$又同D$有 ...

係呀,當年成班 friends, 得禾一個敢入 Bulldog, 其他人 supershot, optima, etc.... 部野真係幾濕滯... 不過好快!快其他車好多... 但好化學加難搵 Parts... 轉咗 CATS 之後真係甩哂其他車,要 Dog 先追到隻 Cats...
965 發表於 2017-8-17 13:05:22 | 顯示全部樓層
Good wor....

So, how much ar?
965 發表於 2017-8-18 01:06:08 | 顯示全部樓層
epc_mem 發表於 2017-8-17 14:18
八十年代是令人最值得留戀O既年代 ~

冇錯, 有時覺得身為七十後係一穜幸褔....
965 發表於 2017-8-18 07:02:57 | 顯示全部樓層
好似佢走豆係 Yokomo 高層.. 不過當年 CATS 真係好强,stock car 來講,真係堅! 記得當年我出咗部 CATS, 行 7.2v 都贏 d friends 用 8.4v, 但我技術其實麻麻...
965 發表於 2017-8-18 13:47:54 | 顯示全部樓層
所以一見到呢本廣坂特刋⋯⋯不知幾歡喜,我老婆問我睇乜睇到陰陰嘴笑,以為我睇工口 書 ..lol