RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kwboy
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Run引擎問題

SunLi 發表於 2007-3-23 19:06:32 | 顯示全部樓層
原帖由 pui 於 2007-3-23 19:04 發表
葵芳之夜我又去http://bbs.rc-evo.com/images/smilies/a025.gif咁嘈一定有警察到

登錄/註冊後可看大圖

你去報band定報警
SunLi 發表於 2007-3-23 19:10:28 | 顯示全部樓層
原帖由 pui 於 2007-3-23 19:08 發表

登錄/註冊後可看大圖
我都唔知?img src="http://bbs.rc-evo.com/images/smilies/titter.gif" border="0"     alt="" />

咁與埋我呀培少!
SunLi 發表於 2007-3-25 22:15:39 | 顯示全部樓層
原帖由 queen 於 2007-3-25 17:26 發表

我當然睇晒先發表架啦!~如果唔係都唔知你d惡行啦~
我只係知無端端比人炒埋0黎,仲要睇住佢炒過0黎都唔收制,唔係咁好囉~
你玩車咁耐,乜唔知ballout要收收制0既咩~
唔識就應該向人討教下啦~學你話齋...... ...

睇完CCW多個回覆,感覺佢有語文障礙! 胡亂答咀!   
SunLi 發表於 2007-3-25 22:15:54 | 顯示全部樓層
原帖由 courel500 於 2007-3-25 18:13 發表

唉....講極都唔明 , 我要引用係呢個討論區學到個句野來形容你   "太監騎馬" 阿你 !