RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7131|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題] 想玩穿越機。。。

Kenneth3903 發表於 2016-3-21 19:03:57 來自手機 | 顯示全部樓層
F210 正!不難控制,淘寶大把件。如果要GPS 和錄影就250啦
Kenneth3903 發表於 2016-3-24 16:58:08 | 顯示全部樓層
我也是考慮眼鏡中,心目中係肥鯊Dominator V3 or HD! 網上見師兄話HD 大一點點,但又不知大多少。如果只是大少少就買V3算啦,但如果大50%就考慮下HD。 因為價錢差好遠呀!有無師兄有試過這兩隻可以分享下。謝謝
Kenneth3903 發表於 2016-3-24 23:45:41 來自手機 | 顯示全部樓層
多謝師兄意見,其實我也打算要Don V3 因為平d,但又好想知睇落去的畫面大细會相差多少?
Kenneth3903 發表於 2016-3-25 12:48:37 來自手機 | 顯示全部樓層
denkidon 發表於 2016-3-25 09:13
角度濶d 望得多d 理應好d 不過我對扁左(16:9 vs 4:3) 窄d (32 vs 35 )冇乜所感覺,因為未經歷過4:3 prod ...

我都未玩過,只是看數據HD 話可看角度是50度,V3則說是30度。數據上好似大好多。當然也貴好多啦,haha
Kenneth3903 發表於 2016-4-1 14:31:30 | 顯示全部樓層
geniuschris 發表於 2016-4-1 12:36
小小分享,
初初用 7吋MON, 外界光源問題,好難集中睇, 加上太大個, 掛在遙控上好重。
於是有機會初試眼 ...

謝謝分享,看來還是樹皮當午餐,硬上HD2吧