RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: GTRTam
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Kyosho京商原裝Mini-Z羣組 - Mini-Z Official Cup Race情報

R62 發表於 2016-7-8 11:29:17 | 顯示全部樓層
新人,想再入坑,

但唔知件係邊道買車?有無好介紹?

想玩速度,應買邊隻好?有無網站推介,可搵到相關資料?
師兄們通常會係邊樹玩車,可否去參觀吓,知多啲,唔想短時間買車後,後悔又再買車。
Thank you!
R62 發表於 2016-7-9 11:29:49 來自手機 | 顯示全部樓層
Yoda 發表於 2016-7-8 12:28
到車場睇一次, 現場解釋及睇實物車會好D, 車手質數及現場氣氛可以自己感受一下喜不喜歡!!

https://rcphk.w ...

你地今日會到這場玩嗎?我想去睇睇,並感受一吓!
R62 發表於 2016-7-10 00:48:46 | 顯示全部樓層
今日(星期六)上左 RCPHK,多謝咁多位師兄教路。
本想出旺角即買車,即回 RCPHK 玩。

收風後,打算買 MR03 VE PRO + EX 6
出到旺角,老闆話無貨,因為約兩星期內有新 model,所已無 keep 舊貨,唯有等新貨出先買!

師兄們,請問新舊 model 有乜分別,thank you!
R62 發表於 2016-7-11 12:39:27 來自手機 | 顯示全部樓層
GTRTam 發表於 2016-7-10 03:04
- 03 PRO跟車摩打座只為98mm陣距wide, 由MR02原用至今.- 03 PRO跟車摩打為紅色8500kv, MM2跟車摩打為藍色5 ...

唔該晒師兄,非常詳細。宜家唯有等 MM2 出左,先有得玩!
R62 發表於 2016-7-11 18:49:21 來自手機 | 顯示全部樓層
curry0816 發表於 2016-7-11 13:26
仲要等成大半個月先出!

咪有排等!
R62 發表於 2016-7-25 13:25:11 | 顯示全部樓層
葡萄中,我等緊 MM2 出先有車玩!
都 25號,仲未有得賣
R62 發表於 2016-7-29 12:16:11 來自手機 | 顯示全部樓層
ZeroKwok 發表於 2016-7-26 13:08
期待一下啦

睇黎今個月都係無得賣!有得睇,無得玩!
R62 發表於 2016-8-5 21:24:06 來自手機 | 顯示全部樓層
係呀!師兄們,明天要多多指教!