RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kauhj6056
打印 上一主題 下一主題
收起左側

將軍澳這麽大的場

euro614 發表於 2014-6-3 11:55:08 | 顯示全部樓層
果位油雞師兄如果係肯聽你地講or有良心,就一早唔會去果度玩。
大家要有心理準備了
euro614 發表於 2014-6-4 11:03:37 | 顯示全部樓層
stam28 發表於 2014-6-4 10:50
雖然未入過倉
但原因同上

未入過,就試下,唔好剩係聽人講就當係。

1. 遠 - 其實睇你有無心,坐港鐵轉的士到門口。 的士都係幾十蚊,有楂車的就更加不用煩..
2. 爛野-好似唔關快慢事,係車品牌的問題,孖星玩offroad易爛係正常不過.. 玩其它offroad出名的品牌就無事。
3. 執車 - 好多熱心師兄行過會幫手,而且玩得多自自然然會無咁多翻車,BB仔學行都成日PK..
euro614 發表於 2014-6-4 11:30:38 | 顯示全部樓層
stam28 發表於 2014-6-4 11:14
主要係時間
我住港島
我去TKO開車15分鐘内到

我住TKO,初初在工業區都係玩半日就回。後來上水有場,我9:30就到上水玩。明白有師兄可能無得玩足全日,倉開9am,有冷氣,又可以叉電,同玩爛地真係好大分別。
euro614 發表於 2014-6-4 11:32:40 | 顯示全部樓層
ikesan 發表於 2014-6-4 11:24
1/ euro Ching 都係TKO友,都係離倉好遠
2/ euro Ching 都係好慢,但我地冇鹽氣佢。佢一様自得其樂
3/ eu ...

中晒Point
所以好想多d人陪我一齊慢遊..
euro614 發表於 2014-6-4 14:30:26 | 顯示全部樓層
lawlaw 發表於 2014-6-4 13:57
吾好意思借問声, 倉不時開下午1:00嗎?thx

星期一,二休息星期三, 四, 五:中午 1 時至晚上 12 時
星期六 : 早上9 時至晚上12 時
星期日及公眾假期:  早上9時至晚上8時

euro614 發表於 2014-6-5 12:06:55 | 顯示全部樓層
965 發表於 2014-6-5 10:49
By the way, how about some BMX/dirt bike track? Any in HK? Allow to play RC?

This TKO "track" is g ...

以前上水MXclub就係越野電單車場將個停車場改成RC場,但日久失修下,而家就真係改左做單車場。
BMX場在荔枝角公園有,不過唔俾玩RC。