RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 64389|回復: 297
打印 上一主題 下一主題
收起左側

SCX 10 車主及討論區

erikism 發表於 2014-3-25 12:39:59 | 顯示全部樓層
師巳可唔可以提供個電子LIST來參考呢?
erikism 發表於 2014-3-25 13:41:00 | 顯示全部樓層
cyt2011 發表於 2014-3-25 13:33
Ching, AX90028 (RTR) 報到 !
原裝控, AE-2電變, 55T摩打.
先前收回來, 爬文後經各位Ching堤點, 順手淘一淘 ...

師兄你又轉玩慢爬? 我之前問過你有關HSP94123.......你部SCX10幾錢? 邊度買呢? 謝..

erikism 發表於 2014-3-27 00:08:02 | 顯示全部樓層
逃寶好多喎....
erikism 發表於 2014-3-28 14:11:40 | 顯示全部樓層
ricksonchow 發表於 2014-3-28 13:23
係WOR, 我SET 錯左,  我部車未落地AR, 買左你果隻金色散熱電變, 好多野都要真係落地實戰先可以領悟到 ...

請問用金色電變要用UBEC嗎? 謝.....
erikism 發表於 2014-3-29 00:16:45 | 顯示全部樓層
thl0610 發表於 2014-3-28 23:48
@@ 小弟對部野好有興趣  有冇師兄最近買 知道KWS 咩價位??  唔該晒

同埋想問下><  平跑個ESC 同 呢D爬山車 ...

我同你情況一樣,都係想買呢部車,暫時都未決定買邊一部.如果你有時間爬吓呢個區D POST你會明白多好多,再唔明先問呢度D CHING.

erikism 發表於 2014-4-11 15:00:11 | 顯示全部樓層
新手買車之前來工房爬吓文,被坤機會太減。