RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Evo5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

RGT II PRO SPEC 玩家討論區!

rc.explorer 發表於 2013-10-26 21:58:28 | 顯示全部樓層
Evo5 發表於 2013-10-26 21:09
大家有冇發覺仲有個好精美嘅帶頂!!!!!!

以下為在JV 和PYC 的参考設定, 可先作参考. 馬達是用Plutonium V2 4.5T 為測試平台.

rc.explorer 發表於 2013-10-26 23:24:16 | 顯示全部樓層
oolongtea 發表於 2013-10-26 23:09
老闆,TP盃會用佢參加比賽嗎?

我地會有幾個隊員用這架車在tp比賽上。
rc.explorer 發表於 2013-10-26 23:33:13 | 顯示全部樓層
oolongtea 發表於 2013-10-26 23:09
老闆,TP盃會用佢參加比賽嗎?

我地會有幾個隊員用這架車在tp比賽上。
rc.explorer 發表於 2013-12-28 17:35:06 | 顯示全部樓層
RoyaleM3 發表於 2013-12-28 03:22
This car has been out for two months.
At Rc penny, there is still no blue metal parts.

RC penny should pre-order some blue part already and they should have stock at the end of  next week.
rc.explorer 發表於 2014-3-4 18:06:04 | 顯示全部樓層
daidoy 發表於 2014-3-3 18:06
請問師兄換咗邊款彈弓呢?

rgt pro 將會推出一些option件, 用來強化車架的性能, 如大家想知道有那些option件, 可到到以下網站下載. 如對那些option件有興趣, 也可到rc penny或極速預訂.

http://www.race-opt.com/index.ph ... 1&subcategory=7
rc.explorer 發表於 2014-3-20 19:08:20 | 顯示全部樓層
racingwu 發表於 2014-3-20 18:29
我吾知,因為我覺得原廠出個套upgrade頭直加粗pin萬向超正。又順又襟。

可用新款頭直軸+3mm spring steel CVD, 會很耐用.

rc.explorer 發表於 2014-3-24 15:35:41 | 顯示全部樓層
rcrr 發表於 2014-3-21 00:38
請問邊度有得賣同幾錢呀

下月會在RC Penny有售. 38T 盤應可用回原本跟車直濕這個.
rc.explorer 發表於 2014-3-31 19:28:17 | 顯示全部樓層
daidoy 發表於 2014-3-31 06:46
blue /silver …即係藍色?銀色?定係銀藍色?即係幾圈?……

全新款彈弓的硬度為藍(1.4 * 21 * 6.5)<金(1.4 * 21 * 6)< 銀(1.4 * 21 * 5.5)<紅(1.4 * 21 * 5.0)

rc.explorer 發表於 2014-5-6 10:16:42 | 顯示全部樓層
sean2013 發表於 2014-5-5 17:06
請問油壓嗰底蓋有出金屬未?有冇漏油?

沒有漏油, 這配件可在RC Penny 找到.