RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 870110a
打印 上一主題 下一主題
收起左側

必须在此澄清erik 456 的言論

erik456 發表於 2013-9-2 11:08:16 | 顯示全部樓層
honky 發表於 2013-9-1 23:52
做個正常分析吧!我曾是2手車的買家也是賣家,做買家是買樓主既2手車,一直玩到而家都冇事(因為本人冇大撞 ...

樓一直自清trc冠軍車手方便引其它身邊明友買佢放出車仔.為更表示事實吹大場玩車人事行為.如二手買賣方式;星期一決定發貼給外間知有個所謂trc部份人士决德行為.亦可有比興趣人了解下從已得知有部份高級玩家買賣手法昨個借鏡經.昨日明知樓主whatsapp我開了新貼引我過來.準備一班寫手故意玩足一日;那又如何得到什么又咩澄清什麼?隱藏買二手貨黑手事實?玩得愈好附出愈大損人利己出現.賣下新包裝死电;一d借屍還魂車.出了野起利害出現公憤,全日都糸講D九唔搭八攻擊言語,我了整篇相反樓主更少說話.做一份咩澄清貼子都事不離題指向二手買賣利益與人性鬥爭.了解到大多言論者都糸星期六晚橋底人事.冇資訊網絡時代難找個人.現在咁方便要搞點解唔糸橋底當面講清楚糸到說三道四!去店鋪買錯野去店鋪更進.糸橋底咪糸橋底更進反正經常去玩!我當人發貼糸咪tcr真有個冠軍車手細豐在.也想了解細豐diy碼咩一回事由其它高手分析下,但細豐所講換電包裝的確真有其事留意資深玩家電更清楚,二手車問題好簡單買左加車冇玩送比個仔.當事玩左一兩次右尾呔角度徧移.由得個仔問舊車主.回應一句唔知算數.當時身於大陸冇時間去理回心想一場朋友有時間先再處理一直放底冇咩玩,剛巧幫個朋友收左架T3好奇一對問題多多,本想算啦一場朋友問樓主我的車欠什么零件你糸過來人你最清楚.講出黎自己去買翻算.當時樓主即刻發爛!仲要斷章取意寫上無謂野挑起事端.誰對誰錯見面搞清楚總好過一班人糸到說三道四.對我言行唔滿意可以每個星期曰到橋底找手.廢話別在這裡講啦!
erik456 發表於 2013-9-2 17:09:23 | 顯示全部樓層
剛橋底玩完回來好正!睇睇樓主寫乎仲糸煩忙中努力
erik456 發表於 2013-9-2 17:24:03 | 顯示全部樓層
erik456 發表於 2013-9-2 17:25:55 | 顯示全部樓層
今晚唔好咁辛苦寫到咁夜啦冇ot
erik456 發表於 2013-9-2 18:31:17 來自手機 | 顯示全部樓層
今晚收幾點我去買d野等我返陪你地玩微信!