RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: commencal
打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢兩架車你地會點簡?

commencal 發表於 2011-7-12 03:28:28 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
Traxxas Summit 1/10
http://traxxas.com/products/models/electric/5607summit
axial wraith 1/10
http://www.axialracing.com/ftp/wraith/index.html
你地會點簡?
 樓主| commencal 發表於 2011-7-12 14:35:43 | 顯示全部樓層
架summit真係幾好,加上架wraith遲遲都未有,所以都心思恩想買呢部,但係d件會唔會好難配?同埋佢d升級組件難唔難搵?
 樓主| commencal 發表於 2011-7-12 20:39:36 | 顯示全部樓層
咁多位ching都有唔同的意見,但唔睇價錢,summit的功能真係幾好,又防水,上樓梯過石飛jump,要快又得要慢又得,我係話係條片睇到…相反wraith係d片度又成日cup車,又唔係咁防水,因為我都係新手所以想問清楚d,咁所以summit會唔會好d?
 樓主| commencal 發表於 2011-7-12 20:43:03 | 顯示全部樓層
回復 達人 的帖子

咁佢算係咩?
 樓主| commencal 發表於 2011-7-12 22:42:24 | 顯示全部樓層
回復 vodkawater 的帖子

CHING你點比佢厄法??
 樓主| commencal 發表於 2011-7-12 23:02:55 | 顯示全部樓層
回復 Jazz_Wan 的帖子

CHING我真係好想知佢有咩問題?廢事做左第n個
 樓主| commencal 發表於 2011-7-12 23:44:22 | 顯示全部樓層
回復 Jazz_Wan 的帖子

我上網睇佢traxxas個presentation佢話25哩/時.......關唔關條呔事?