RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 宅男
打印 上一主題 下一主題
收起左側

VOLVO OLYMPIAN重製

關閉 [複製鏈接]
rabbitmomo 發表於 2010-6-26 01:14:44 | 顯示全部樓層

雖然你未整完, 但都肯定你唔可以叫 "回歸", 因為質素唔同, 極其量只可以講:又一架出前一丁
rabbitmomo 發表於 2010-6-27 02:06:15 | 顯示全部樓層
CHING 請問個出前一丁公仔係咪人手用毛筆畫? 如果係的話算畫得幾靚!
rabbitmomo 發表於 2010-6-27 18:01:28 | 顯示全部樓層

講得o岩
rabbitmomo 發表於 2010-6-29 14:28:26 | 顯示全部樓層
回復  宅男
樓主,繼續努力,你有咁既心去做,雖然比其他大哥差。不過,工房的C兄還是說話直接,不留餘地。但他們願意回覆你有趣的post,看得大家都開心雀躍。你有咁既功力,寬闊胸襟,的確近期少見。繼續努力!
ericsky 發表於 2010-6-28 22:03

講得o岩 !

雖然唔靚, 仍期待完成品...第一架當"手羅"個經驗囉, 下架再俾心機~
rabbitmomo 發表於 2010-7-3 04:33:52 | 顯示全部樓層
宅男, 你唔好聽其他CHING講, 佢地想笑你同唔底得你整巴士咋, 你一定要整落去士到完成, 出唻同我地玩一次, 唔好衰俾佢地睇~
rabbitmomo 發表於 2010-7-3 15:14:47 | 顯示全部樓層
我地都係想講出,遲d佢部巴士會發生/遇到既事比佢聽,希望佢可以改良,無人會唔底得別人做巴士,因為人人 ...
dg8380 發表於 2010-7-3 05:47

其實我意思係唔想佢俾其他人笑到放棄, 如果唔係, 到時就真係無得食杯麵薯片啦 亦緊係唔係覺得太家唔底得啦 ~