RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6770|回復: 95
打印 上一主題 下一主題
收起左側

29/8星期六午夜來一個探秘放車團(活動結束)

MAZDA 發表於 2009-8-16 15:04:52 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

因我太座29/8不在港關係 , 小弟想搞一個探秘放車團...  ,
路線當然經墳場 .....亦算係午夜半行山團...
如唔怕死就過來和我一起半午夜探險吧.

8月29日 ,星期六晚

2300  pm-2330pm

集合:柴灣永利中心對出公園公廁...

路線:柴灣->連城道->哥連臣角道->龍躍徑->小西灣

回家的通宵交通:新記n8p往銅鑼灣 ,灣仔 , 城記n8x往筲箕灣 , 北角 ,中環 ,
n118往旺角 及專線小巴61往觀塘及旺角 , 另一條由小西灣村開出的通宵
專線小巴44m往柴灣港鐵站

n8p ,n8x ,n118 , 小巴61由藍灣半島開出..

有興趣報band:

小弟:AM27.145 為道念九巴n277於當晚最後一晚服務...
油車司機(2):am27.095 轆轆車, 全程由佢帶路..
熱狗:???
柴灣大拿巴王:fm35.030
Miko: FM35.020 / FM72.170
Jazz_Wan :2.4g
土屋:am27.175

軍車司機: 下次再來玩 , tko見....
小鏡司機: 下次再來玩

我都係想感受吓午夜團之恐怖氣氛 , 以上兩位c兄 ,唯有tko見啦...so sorry!~
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-16 16:34:47 | 顯示全部樓層
4# martin123123123

咁由你帶路好嗎?
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-18 07:33:53 | 顯示全部樓層
26# martin123123123

好好...我第一個宣戰呢條五指不見的道路 , 當晚由你帶路...
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-20 07:40:11 | 顯示全部樓層
28# Jazz_Wan

用回r620
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-20 22:25:43 | 顯示全部樓層
34# Jazz_Wan

原因有好多c兄的家人大部份未必比佢咁晚出去玩.... 同埋路
程遠怕冇車回家....
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-22 23:58:58 | 顯示全部樓層
當晚油車司機(2) 留言: 通往連城道一條秘道好黑 ,真係五指不見 ,
有意的車手最好自備電筒 ,同埋啲電保証差好及檢查好啲車才上....
同埋真係有膽量才好上去 , 條路真係黑過熄晒街燈的龍躍徑...
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-25 19:26:40 | 顯示全部樓層
油車司機(2) , 今個星期四晚可否同我一起上去睇下條路如何?

當然係2000pm個啲時間......太晚比家人話的~~~
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-25 22:30:53 | 顯示全部樓層
45# martin123123123

咁算吧...直接星期六午夜死上去吧...
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-25 22:31:42 | 顯示全部樓層
47# martin123123123

佢應該今次會搞啲非香港區的路線...
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-25 23:08:01 | 顯示全部樓層
在秋冬時期 ,我會搞過新界團........同樣係沖出港島...
路線未定...
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-25 23:09:30 | 顯示全部樓層
46# TJ~1

你想搞tko邊頭 , 有冇意思行去tko工業區?
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-26 18:04:51 | 顯示全部樓層
今個星期六晚還有冇人來玩玩夜團....
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-28 23:43:31 | 顯示全部樓層

回復原來時間.........
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-29 01:37:52 | 顯示全部樓層
79# ericyeung78

已經修回原來時間啦... 你可來玩恐佈團...
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-29 11:34:39 | 顯示全部樓層
82# 柊建一

SO SORRY!~真係不好意思 ,臨時改時間...今晚我想架q巴
行埋最後服務的n277線 , 同埋想試玩夜團感受....所以改回
為你引不便...... sorry....
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-29 12:07:02 | 顯示全部樓層
84# 柊建一

樓主| MAZDA 發表於 2009-8-29 20:18:46 | 顯示全部樓層
各位一間見啦...唔知阿roy同熱狗來不來呢...
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-30 01:42:03 | 顯示全部樓層
活動結束 , 今晚條路夠正夠黑...
 樓主| MAZDA 發表於 2009-8-30 01:51:06 | 顯示全部樓層
94# sing2008

明日才放相.....令人難忘旅程.....條路九曲十三彎...