RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sai1120
打印 上一主題 下一主題
收起左側

廣州拖頭活動在6月21日

grggs2006 發表於 2009-5-23 19:46:35 | 顯示全部樓層
3# chan951130

你係先好講啊。。大陸好危險噶。又搶錢。又飛搶。你睇住比人拐帶添啊。
grggs2006 發表於 2009-5-24 21:48:37 | 顯示全部樓層
驚系正常。吾驚就假。我自己都系一個人系佛山搭車過去參加活動的,但凡是每件事都有第一次。希望能有香港C HING過去參加一下。。過來指導一下我地。話晒你地都已經系骨灰級噶玩家。已經吾系文語所表達的。
grggs2006 發表於 2009-5-25 00:33:12 | 顯示全部樓層

http://bbs.rcfans.com/viewthread.php?tid=210283&extra=page%3D1

LZ無講清楚。裏面有所講內容。
grggs2006 發表於 2009-5-25 21:41:32 | 顯示全部樓層
一次甘噶中港貨車活動是一次十分之難得的。我相信也是我地大陸車友十分之希望香港的C兄帶車鏟上來。因爲能近距離欣賞香港C兄貨車。是我一生難得一次得寶貴經驗。相信也是大陸車友所想的。如果是因爲時間問題而讓香港的C兄們有所顧慮。我地肯定會遷就你們的。話晒你地都系大人物來噶。。

其實安全D個問題。我都吾知點講好啦。反正都系一句。如果你仲認爲上來大陸系網絡上面所講噶甘危險。我建議你都系留系HK玩下好啦。出现左问题就吾好啦。

多谢晒各位C HING的热情了。多谢
grggs2006 發表於 2009-5-25 22:51:37 | 顯示全部樓層
首先。我並不是在廣州長大。

我自己得最後此POST一句話。如果吾識路。怕比人搶,拐。偷。騙的C兄。我建議你還是留在本地玩最好不過。
如日後有機會。我都會落來參與香港噶拖車活動。

PS:我自己都耐不時跟老豆落來香港的。我老豆系開中港車的。我並不會因爲對一個地方不認識而産生害怕的。多謝C hing的跟貼。