RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: rps136
打印 上一主題 下一主題
收起左側

雞地Drift Group發表重要聲明!

關閉 [複製鏈接]
catchauhk 發表於 2009-3-14 00:26:02 | 顯示全部樓層

我有個疑問...其實究竟有咩福利同埋可以博到d咩呢???
唔通係有玩車津貼同獎金??? ;P
catchauhk 發表於 2009-3-15 02:33:50 | 顯示全部樓層
原帖由 randy 於 2009-3-15 02:27 發表

你好想知我係邊個咩...出黎見下面囉....唔好話你老友就速你都冇資格係呢到出聲....我收唔收斂唔到你管....係呀我果d係廢話呀...講比d廢人聽丫嘛

因咩事佢冇資格係度出聲???
catchauhk 發表於 2009-3-15 02:36:44 | 顯示全部樓層
原帖由 pericklee 於 2009-3-15 02:33 發表

廢話 .你當初自己講過d咩嘢你自己知.我地未死o家

當晚在場既人都親耳聽到!!!
catchauhk 發表於 2009-3-15 02:46:56 | 顯示全部樓層
原帖由 randy 於 2009-3-15 02:37 發表

咁因又咩事要出聲呀?.....依家問佢兩個咩

師兄...咁呢單野又關你事咩...咁你又出聲既???????
catchauhk 發表於 2009-3-15 02:51:13 | 顯示全部樓層
原帖由 randy 於 2009-3-15 02:49 發表

我本來就唔想出聲既....你幾位兄弟越講就越離題....又唔係問你地....答咩咀啫...正所謂先撩者賤.....係要點着哂

成件事由頭到尾都與你冇關ga la....咁你一開始又搭咀???
catchauhk 發表於 2009-3-15 03:12:16 | 顯示全部樓層
原帖由 randy 於 2009-3-15 02:58 發表

與我冇關??係雞地會基本我係頭10位成立人之一,我起初唔出聲就係等阿包處理,呢幾條友係度烏厘單刀...咁関唔関我事呀又

正如kstyle所說:
本會現在發出聲明,現在會員只有五位;K.Style,Jerry,Chi Pung,Uncle Tak,Warden