RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 三決一, 玩到碌都甩! [打印本頁]

作者: Patrick6    時間: 2006-4-29 18:31
標題: 三決一, 玩到碌都甩!
今日又係我地三個傻佬, 一心想入場走翻轉, 點知去到見到場主, 好辛苦的挫緊地, 原來佢話因為呢兩日係咁落雨, 個場去水去唔切, 所以要維修下, 整好D去水, 所以最後我地只可以去一個全天侯, 落雨都唔驚的地方玩, 都玩得好開心, 夜D放D相及片比大家分享!

今日車手有:

iCok - 日本版HN CRT(因為佢架inferno ST 換左新呔及新殼) 玩完後欄左頭pin.
popowong - 好快的沙豬X; 玩完後就算打晒根斗都無穿無欄, 連個底花都唔花下.
Patrick6 - 死野Hellfire, 新車落地, 玩完後總算都無穿無欄, 係個底花晒.

夜D至放D相及片比大家分享!

作者: iCoke    時間: 2006-4-29 18:42
咁就可以推動我去買pin   以後見到去水坑 要走遠d =.=
唉~我諗都係我電腦有問題 都係chack唔到我部相機~_~

作者: crunch    時間: 2006-4-29 20:19
原帖由 Patrick6 於 2006-4-29 18:31 發表
今日又係我地三個傻佬, 一心想入場走翻轉, 點知去到見到場主, 好辛苦的挫緊地, 原來佢話因為呢兩日係咁落雨, 個場去水去唔切, 所以要維修下, 整好D去水, 所以最後我地只可以去一個全天侯, 落雨都唔驚的地方玩, 都 ...

Wor......"所以最後我地只可以去一個全天侯, 落雨都唔驚的地方玩, 都玩得好開心"

Where is this nice place??
作者: iCoke    時間: 2006-4-29 20:22
原帖由 crunch 於 2006-4-29 20:19 發表

Wor......"所以最後我地只可以去一個全天侯, 落雨都唔驚的地方玩, 都玩得好開心"

Where is this nice place??

我地今日係石門果個橋低果到玩
作者: NOKIA    時間: 2006-4-29 20:55
標題: 夜D至放D相及片比大家分享!
是、夜D就放毒比大家分享!
作者: WTO    時間: 2006-4-29 21:29
放毒未呀
作者: Patrick6    時間: 2006-4-29 21:35
原帖由 WTO 於 2006-4-29 21:29 發表
放毒未呀

放住D軟性毒品(相)先, 不過得幾張, 重係玩完車後甩皮甩骨至影!
D高純度海落英(片)要慢慢提漣呀

作者: iCoke    時間: 2006-4-29 21:39
斷pin呀我 慘烈收場
呢個 look係咪好好多呢 wto 不過都係同你比我果張相有d差別 冇計噴工差 係冇尾翼

作者: WTO    時間: 2006-4-29 21:42
原帖由 Patrick6 於 2006-4-29 21:35 發表

放住D軟性毒品(相)先, 不過得幾張, 重係玩完車後甩皮甩骨至影!
D高純度海落英(片)要慢慢提漣呀

咁啲高純度海洛英應該幾重手吓
作者: WTO    時間: 2006-4-29 21:43
原帖由 iCoke 於 2006-4-29 21:39 發表
斷pin呀我 慘烈收場
呢個 look係咪車好多呢 wto 不過都係同你比我果張相有d差別 冇計噴工差 係冇尾翼

噴得唔錯喎
作者: iCoke    時間: 2006-4-29 21:46
本身想貼d hn貼紙上去裝假狗 不過都係冇做到 中意奸商多d
作者: WTO    時間: 2006-4-29 21:47
原帖由 iCoke 於 2006-4-29 21:46 發表
本身想貼d hm貼紙上去裝假狗 不過都係冇做到 中意奸商多d

Kyosho
作者: NOKIA    時間: 2006-4-29 22:05
標題: Kyosho st
都糸(京商)ST啲毒夠勁,價錢吸引,好難頂!
作者: iCoke    時間: 2006-4-29 22:08
kyosho 正 ~~~~~~~~~~~~~~ 冇得頂 ~~~~~~~~~~~~~~~
作者: popowong    時間: 2006-4-29 22:16
好期待 d 片呀! 想回味下...
真係好多趣事呀今日... 同 i coke 直路加速時去到極速個陣比佢推抄, 十幾個跟斗落地 又同 patrick 係度沙塵滾滾, 殺錯良民! 我又玩一公升耐力賽... 下次落場玩兩公升耐力賽先
作者: iCoke    時間: 2006-4-29 22:21
哈哈~popo 不停+油唔停咁玩 好勁 耐力王  我係咁揇埋去沙豬到  一部強勁既地獄火捲起大風沙 d路人都怕左佢
作者: Fei    時間: 2006-4-29 23:31
原帖由 Patrick6 於 2006-4-29 18:31 發表
今日又係我地三個傻佬, 一心想入場走翻轉, 點知去到見到場主, 好辛苦的挫緊地, 原來佢話因為呢兩日係咁落雨, 個場去水去唔切, 所以要維修下, 整好D去水, 所以最後我地只可以去一個全天侯, 落雨都唔驚的地方玩, 都 ...

Patrick兄,今日有幸見到你們的靚車新車落地!
作者: iCoke    時間: 2006-4-29 23:33
fei 你係今日玩劈姐佬果2位其1????
作者: Fei    時間: 2006-4-29 23:48
iCoke, 係呀!小弟就係那紅色樵夫,幸會!
作者: Patrick6    時間: 2006-4-30 00:03
有片睇啦! 但係file size 幾大, 請download 後先睇啦!
http://download.yousendit.com/822F7BC73C5A09B2
http://download.yousendit.com/6786907E6BA0C610
http://download.yousendit.com/AE8A1AFF26DEDE93
http://download.yousendit.com/57FBFB730D2A64AF
作者: popowong    時間: 2006-4-30 00:50
好片! 正呀!
聽返發覺我個部d聲怪怪地... 好似轉數唔夠高, 仲死踩油個隻聲咁...
所以遲幾日出糧又進貢比部車喇... 哈哈 下一步改裝項目就係 3 speed 同埋車尾換硬避震...
終極目標 30 VG...

作者: iCoke    時間: 2006-4-30 02:11
原帖由 Fei 於 2006-4-29 23:48 發表
iCoke, 係呀!小弟就係那紅色樵夫,幸會!

想當年我都有部劈姐佬嫁 果時同家下都好中意 不過家下要搵部新既都幾難同好貴~~~
你有冇玩油車呀???
作者: iCoke    時間: 2006-4-30 02:12
原帖由 popowong 於 2006-4-30 00:50 發表
好片! 正呀!
聽返發覺我個部d聲怪怪地... 好似轉數唔夠高, 仲死踩油個隻聲咁...
所以遲幾日出糧又進貢比部車喇... 哈哈 下一步改裝項目就係 3 speed 同埋車尾換硬避震...
終極目標 30 VG...

哈哈~popo都中30vg毒 仲玩埋 3速 咪唔洗片灣
作者: popowong    時間: 2006-4-30 02:21
原帖由 iCoke 於 2006-4-30 02:12 發表

哈哈~popo都中30vg毒 仲玩埋 3速 咪唔洗片灣

考慮中... 3速怕用唔著... 你話債唔洗片灣...
我煩惱緊宜家部野唔夠嬲力
作者: iCoke    時間: 2006-4-30 02:44
30vg啦 迫下我買批 唔岩換車啦  30vg+ st孖速 包你識飛 不過照你所想睇怕都要換偈一係換返之前隻齒了~
patrick 做左我地3個之中既攝影大師 要特別向佢至謝~~~~~~~~
多謝!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

作者: WTO    時間: 2006-4-30 07:43
原帖由 Patrick6 於 2006-4-30 00:03 發表
有片睇啦! 但係file size 幾大, 請download 後先睇啦!
http://download.yousendit.com/822F7BC73C5A09B2
http://download.yousendit.com/6786907E6BA0C610
[u ...

啲海洛英好毒吓

ps. icoke兄架st前三角板好似少咗縲絲
作者: iCoke    時間: 2006-4-30 14:43
係呀~唔記得買返 過2日出去買pin順手買埋先
果粒唔記得落羅c 膠
作者: f60    時間: 2006-4-30 17:03
ICOKE,你架st有冇換極力子?
都唔知點解我set極架車都係over 120'c,同個極力子彈弓成日甩有冇關?
作者: iCoke    時間: 2006-4-30 17:31
我又冇換又甩過啵 不過我都係keep住 120-123左右嫁 d人話正常嫁喎 佢地話奸商偈係會比較熱小小 真唔真我都唔知呀 不過就冇咩特別野出現係我部偈到 都係比較熱姐

作者: fenix    時間: 2006-4-30 17:52
係呢,你地玩果到係咪o係有叉用行出去唔係太遠o既地方呀?....
作者: iCoke    時間: 2006-4-30 18:01
你講fsy???係有叉用果邊 係經過有叉用果條路再入 都好入下嫁  
上面d片就係石門果到玩既~
作者: popowong    時間: 2006-5-1 00:12
i coke 買返件野未呀?
作者: Fei    時間: 2006-5-1 01:41
原帖由 iCoke 於 2006-4-30 02:11 發表

想當年我都有部劈姐佬嫁 果時同家下都好中意 不過家下要搵部新既都幾難同好貴~~~
你有冇玩油車呀???

我一路只玩開電車電船,無玩過油車啊!
作者: iCoke    時間: 2006-5-1 02:10
原帖由 popowong 於 2006-5-1 00:12 發表
i coke 買返件野未呀?

未買呀~~~ 有局呀????我又就黎悶死 =.= 整返好可能我又死落石門玩

作者: iCoke    時間: 2006-5-1 02:11
原帖由 Fei 於 2006-5-1 01:41 發表

我一路只玩開電車電船,無玩過油車啊!

O...IC~~~~~~~
作者: js    時間: 2006-5-6 23:30
想問下你地點樣拎部咁重ge車去玩ga, 搭的士定係自己開車去ga?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2