RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: EP版(得吉利)雷虎個尾擔係唔係膠造定鐵造 [打印本頁]

作者: beebee    時間: 2006-4-22 10:38
標題: EP版(得吉利)雷虎個尾擔係唔係膠造定鐵造
知唔知EP版(得吉利)雷虎個尾擔係唔係膠造定鐵造??....thx

作者: wave    時間: 2006-4-22 11:22
我架1/5 藍色 R1 係metal 嫁,
得吉利 係 R1 之後,所以應該都係metal,
作者: beebee    時間: 2006-4-22 12:43
thx....wave兄 .因為我禽晚睇架ep....望落去個尾擔有"水口"....而顏色又有d似京商d尼龍膠料咁.....唔咁確定..
作者: wave    時間: 2006-4-23 13:38
原帖由 beebee 於 2006-4-22 12:43 發表
thx....wave兄 .因為我禽晚睇架ep....望落去個尾擔有"水口"....而顏色又有d似京商d尼龍膠料咁.....唔咁確定..

不過EP版(得吉利)唔知係唔係單擔....
作者: beebee    時間: 2006-4-23 13:47
唔係單擔........係全新造型
作者: beebee    時間: 2006-4-23 13:48
右側
作者: wave    時間: 2006-4-23 13:52
原帖由 beebee 於 2006-4-23 13:47 發表
唔係單擔........係全新造型

好似同油車詔設計一樣
作者: beebee    時間: 2006-4-23 13:59
係啞...同油車個設計係一樣.....不過唔知用料同唔同??...........當我睇到實物(ep)覺得好膠吓個擔
作者: beebee    時間: 2006-4-23 14:08
其實禽晚我諗過死就死啦.....買佢番黎先.....慢慢研究......當冷靜一陣.....又冇事發生....哈哈
作者: beebee    時間: 2006-4-23 14:17
FM-1e

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2