RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 大埔工業區收費車場一問 [打印本頁]

作者: 12仔    時間: 2007-10-25 19:52
標題: 大埔工業區收費車場一問
各位大大 ,

請問大埔工業區的收費遙控車場 , 地址在那裡 , 可否提供有關資料 或 車場網址 ?

Thank you very much !
作者: jim2005    時間: 2007-10-25 19:57
你又問呀?
作者: jackyming.    時間: 2007-10-25 20:18
好似冇....................呀
作者: 12仔    時間: 2007-10-26 09:21
標題: 回復 4# 的帖子
其實我都係聽天水圍公園車場玩車時 , 有個車友講起 , 佢話佢間中會去大埔工業區收費車場放車 , 但係佢話唔記得個詳細地址 , 所以我至會在此問一問各位大大 , 希望有人答到我咁解姐 , 如果真係無 , 我估果位人兄可能記錯地點都未定lu ^^
作者: RX-7FD    時間: 2007-10-26 18:11
工業區收費車場<-- 係有! 但收費係真車
東方日報附近咪錶停車埸
作者: 馬輝    時間: 2007-10-27 10:22
原帖由 RX-7FD 於 2007-10-26 18:11 發表
工業區收費車場

但個度玩要做cinderella

因為12點鐘後一眾書報社大佬就進場
作者: valklai    時間: 2007-10-27 10:42
原帖由 馬輝 於 2007-10-27 10:22 發表

但個度玩要做cinderella

因為12點鐘後一眾書報社大佬就進場

但係一點鐘佢哋又會散曬band
到時你想點玩都得
嗰度地方大過石門好多,地又超咬(超去呔),
1/8大蛇都可以轉到二波,1/10轉到二波仲可以行到大約1-2秒先縮油添
如果你唔怕夜嘅話,嗰度真係好好玩架
作者: coronafans    時間: 2007-10-27 10:56
我都想有!粉嶺定大埔?
作者: 星野一義    時間: 2007-10-27 10:58
http://rc-one.com/phpwind/read.php?tid=9669
大家睇睇真係有o架

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2